ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Παραιτήθηκαν τα μέλη του «Ενωμένου Εμπορίου» από το ΔΣ του Ε.Σ. Αγρινίου: «Λειτουργείτε τον σύλλογο ως κομματικό όργανο»

Καταγγέλλουν προσωπικές επιθέσεις και το γεγονός ότι θα είναι τα καταστήματα κλειστά την Κυριακή 17/12

«Μέχρι και  σήμερα λειτουργείτε τον σύλλογο όχι ως θεσμικό εκπρόσωπο των Εμπόρων αλλά ως κομματικό όργανο και προσπαθείτε κάθε φορά να επιβάλλετε κομματική πειθαρχία στα μέλη του συλλόγου κάνοντας ελέγχους στην αγορά ποιοι είναι κλειστοί και ποιοι ανοιχτοί».

Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επιστολή που κοινοποιούν τα μέλη του «Ενωμένου Εμπορίου» που κατείχαν θέσεις στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μέχρι πρότινος.


Με την επιστολή τους γνωστοποιούν την παραίτησή τους από το Συμβούλιο, επικαλούμενοι σειρά λόγων, τους οποίους και περιγράφουν.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης :

«Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή οι πιο κάτω υπογράφοντες μέλη του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Α θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι αποχωρούμε από το Δ.Σ. καταθέτοντας τις παραιτήσεις μας για τους πιο κάτω λόγους :

Από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που αφορούσε τη συγκρότηση του σε σώμα, μετά τις εκλογές του Φεβρουάριου 2023 μέχρι και την τελευταία που συμμετείχαμε δεν υπήρξε ούτε μια εξ αυτών που να μην έχει εντάσεις, προσωπικές προσβλητικές επιθέσεις και ειρωνικές συμπεριφορές.

Σε αρκετές δε από αυτές  υπήρξαν στιγμές είτε κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων, είτε στο τέλος αυτών που η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει από τα πολιτισμένα πλαίσια, ακόμη και με ύβρεις προς τα μέλη του Ενωμένου Εμπορίου και να θυμίζει άλλους χώρους και όχι ασφαλώς  συνεδρίαση εμπόρων .

Και όλα αυτά να συμβαίνουν χωρίς την δική μας υπαιτιότητα.

Ένας επίσης πρόσθετος και ουσιαστικός λόγος της αποχώρησης μας από το Δ.Σ. είναι ότι για  όλα σχεδόν τα δελτία  τύπου που έχουν σταλεί μέχρι σήμερα από τον Ε.Σ.Α  είτε προς  τα μέλη ,είτε προς τα ΜΜΕ και υπογράφονται από το Δ.Σ., δεν ακολουθήσατε αυτό που επιβάλλεται και από το καταστατικό και από τη δεοντολογία να ρωτάτε την άποψη μας που αποτελούσαμε το μισό σχεδόν Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.

Το μόνο που κάνατε ήταν να εφαρμόζετε την προσφιλή σας τακτική να αποφασίζετε ως μέλη του προεδρείου μαζί με το μέλος της αγωνιστικής που σας στηρίζει δίνοντας σας την πλειοψηφία ,δείχνοντας με τη στάση σας ως πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και μαζί με τα  μέλη του προεδρείου, απόλυτη περιφρόνηση και αδιαφορία για τα μέλη του συνδυασμού μας που ουσιαστικά και τυπικά εξέφραζαν και εκπροσωπούσαν σχεδόν το ήμισυ του εκλογικού σώματος των μελών του συλλόγου που συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές του 2023.

Μια ακόμη απόδειξη της αλαζονικής και αυταρχικής στάσης και συμπεριφοράς σας είναι ότι δεν ρωτήσατε  καν  την άποψη μας στη διαμόρφωση του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2023 ,το αποφασίσατε μόνοι σας και το ανακοινώσατε  έχοντας Κλειστή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, όταν σε όλη την Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων προτείνουν οι αγορές τους να παραμείνουν ΑΝΟΙΧΤΕΣ την συγκεκριμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου για την οποία εμείς πιστεύουμε ότι η αγορά πρέπει να λειτουργήσει.

Μέχρι και  σήμερα λειτουργείτε τον σύλλογο όχι ως θεσμικό εκπρόσωπο  των Εμπόρων αλλά ως κομματικό όργανο και προσπαθείτε κάθε φορά να επιβάλλετε κομματική πειθαρχία στα μέλη του συλλόγου κάνοντας ελέγχους στην αγορά ποιοι είναι κλειστοί και ποιοι ανοιχτοί. (Πενθήμερο Καλοκαιριού η όταν εξαγγέλλει ο Σύλλογος απεργίες).

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αποχωρούμε από το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α και καταθέτουμε τις παραιτήσεις μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button