ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Γ. Παπαναστασίου: “Θετική η αποτίμηση του 2017 στην χειρότερη οικονομική περίοδο”

Θετική χαρακτήρισε την αποτίμηση της περιόδου 2017 ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου. Μάλιστα αυτό συνέβη όπως τόνισε στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναλυτικά στην δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Η αποτίμηση της περιόδου για το 2017 είναι θετική και αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων. Γεγονός που αποτυπώνεται μεταξύ άλλων:

• στα οικονομικά στοιχεία
• στην ολοκλήρωση και ένταξη έργων και μελετών σε περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα
• στο γεγονός ότι καταφέραμε να είμαστε ο πρώτος Δήμος που εξασφάλισε χρηματοδότηση πράξης της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης
• στις κοινωνικές υπηρεσίες και παροχές
• στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες,
• στη σταδιακή βελτίωση της καθημερινότητας

Στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πετύχαμε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Και αυτό αποτυπώνεται στην αγορά και τις οικονομικές συναλλαγές του Δήμου. Απέναντι στην απόλυτη απραξία καταθέτουμε ένα νοικοκύρεμα στην καθημερινότητα. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Με διεκδίκηση και αποφασιστικότητα. Με σχέδιο και πρόγραμμα. Με τη στήριξη της κοινωνίας. Προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Επενδύσαμε στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη, στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όσα συμβαίνουν στην πόλη και στη συνεργασία με συλλόγους και φορείς. Συνεχίζουμε το έργο μας».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close