Πανηγυρικά έκλεισε η εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη (φωτό-video)

Από το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησαν οι δράσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη που διοργάνωσε, ενώ χθες, Παρασκευή, η 14η Ιουνίου,Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τιμήθηκε δεόντως.

Από το πρωί κόσμος που ήθελε να δωρίσει μερικές σταγόνες αίμα σε εκείνους που το χρειάζονται, συγκεντρώθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ και συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε εκεί από τον Σύλλογο.

To απόγευμα το κέφι ανέβηκε με ραδιοφωνική εκπομπή μελών του Συλλόγου από ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης που αναμεταδίδονταν στην κεντρική πλατεία και μετέδιδε το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς αίματος. Υπό τις μουσικές του ραδιοφώνου, δυο αδέρφια, ο Ερρίκος και ο Έρτιλ Κονταξίου, κέρδισαν το χειροκρότημα με το freestyle football που παρουσίασαν. Οι δύο νέοι ασχολούνται επαγγελματικά με το freestyle football, το οποίο όπως ο Ερρίκος Κονταξίου εξηγεί πρόκειται για ελεύθερο στυλ ποδοσφαίρου. Οι δυο τους μετέδωσαν με αυτό τον ευχάριστο τρόπο και μιλώντας παράλληλα για την εθελοντική αιμοδοσία, το μήνυμα και τη σημαντικότητα της δωρεάς αίματος.


Ακολούθησε βράβευση του επί 20 χρόνια εθελοντή αιμοδότη κ. Τσιρογιάννη Άρη, για την τεσσαρακοστή φορά που προέβη σε εθελοντική δωρεά αίματος.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με πάρτι σε κεντρικό καφέ-μπαρ της πόλης και με τον ευχάριστο αυτό τρόπο έκλεισε η Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη.

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress