Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο: Βεντέτα «βλέπει» η ΕΛΑΣ – Το παρελθόν του τραυματία

Τους δράστες των σημερινών (30/4) πυροβολισμών στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή του Τσιφούτ Καστέλλι πιο συγκεκριμένα, προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο στο Ηράκλειο δέχθηκε «βροχή» από σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, τύπου καλάσνικοφ, με την ΕΛΑΣ να κλίνει και να εξετάζει το σενάριο «βεντέτας» μεταξύ θυτών και θυμάτων.


Σύμφωνα με το Mega, η Αστυνομία στρέφει τις έρευνες για το περιστατικό, στο παρελθόν του 23χρονου, καθώς πριν περίπου από ένα χρόνο ο άντρας που δέχθηκε το ΙΧ πυροβολισμούς από καλάσνικοφ, μαζί με τον αδερφό του, κατηγορήθηκαν για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος συγγενικού προσώπου.






Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο: Το χρονικό

Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο Κρήτης, με τις πρώτες πληροφορίες του cretalive.gr να κάνουν λόγο πως άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στην περιοχή του Τσιφούτ Καστέλλι.

Τα πρώτα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό κάνουν λόγο ότι άγνωστοι πυροβόλησαν –με καλάσνικοφ– ένα αυτοκίνητο και ένας 23χρονος έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και θα διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο δεν επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες πως μέσα στο όχημα υπήρχαν παιδιά.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: reader.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Βεντέτα Ηράκλειο