Πανηγύρι και στη Γουριά, τη Βόνιτσα, το Βάλτο και…το Μεσολόγγι!

panai-panigirismi 3Δεν ξέρω πόσο αναδείχτηκε από τα τοπικά μέσα το θέμα των Αιτωλοακαρνάνων που πανηγύρισαν με την επιτυχία του Παναιτωλικού. Γιατί δεν είναι μόνο οι γνωστοί που λίγο ως πολύ ζουν γύρω και μαζί με το Αγρίνιο.

Εδώ μιλάμε ότι είχαμε πανηγυρισμούς στη Γουριά. Είχα προσωπικά συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με φίλους στη Ναύπακτο που ήταν σε καφέ και έβλεπαν τον αγώνα και στο δεύτερο γκολ σηκώθηκαν στον αέρα. Καλά στο Θύαμο στο Βάλτο ίσως να είναι και λογικό γιατί παρόλη την απόσταση κάτι μακρινοί συγγενείς είναι συνέχεια εδώ. Από Βόνιτσα και Μύτικα και Αστακό; Ότι θες. Έμπαινες σε forum και έβλεπες “πάμε γερά η Βόνιτσα μαζί σου”!
Αλλά και στο Μεσολόγγι; Ναι, μην απορείτε και μην το γελάτε καθόλου. Δε λέω ότι κάηκε ο τόπος αλλά υπήρχαν συγχαρητήρια σε Αγρινιώτες και μια κάργα πλειοψηφία που είδε τον αγώνα και χάρηκε. Χάρηκε! Κι έχω μάρτυρες ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά στο Μεσολόγγι.Λίγοι ήταν εκείνοι που μπορεί να…στράβωσαν.
Αυτή η επιτυχία είναι ανεκτίμητη. Κι αυτή πρέπει να δουν πως θα την κάνουν αυτό που λένε brand name και η ομάδα και η πόλη.
ο Μαντουμαδόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button