ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πανεπιστήμιο: Τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τρίτη από τους φοιτητές του Τμήματος ΔΠΠΝΤ

Φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο, που καταργήθηκε με τον νόμο Γαυρόγλου, οργανώνουν τηλεδιάσκεψη όπου θα συζητηθούν , με αφορμή τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 22 Μαρτίου του 2021 , τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν αφού το σχέδιο του στρατηγικού ανασχεδιασμού πέρασε με 46 ψήφους υπέρ.

Θα συμμετέχουν , σύμφωνα με τους διοργανωτές, φορείς του Δήμου Αγρινίου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου , ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός , οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης και Μάριος Σαλμάς , Βουλευτής ΚΙΝΑΛ ( κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ) , Πρόεδρος ΤΕΕ ( κ. Στυλιανός Μπλέτσας ) και Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ( κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής ).

Επίσης έχουν κληθεί δημοσιογράφοι από τοπικές ιστοσελίδες του Δήμου Αγρινίου καθώς και φοιτητές του τμήματος ΔΠΠΝΤ προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Λόγω του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου που παίρνει μέρος τη Δευτέρα στις 17 :00 σας ενημερώνουμε ότι η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη , 30 Μαρτίου , στις 18:00 το απόγευμα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button