Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας σταματά τις εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό

Προληπτικό το μέτρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιδρύματος

Την αναστολή των εκπαιδευτικών εκδρομών στο εξωτερικό αποφάσισε το Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Το μέτρο λαμβάνεται προληπτικά μετά τα κρούσματα κορωνοϊού

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Ενόψει των νεότερων επιδημιολογικών δεδομένων για τη διάδοση του Κορωνοϊού στην Ιταλία και των αυστηρών μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί από την ιταλική κυβέρνηση, διαβιβάστηκε προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, εισήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με την οποία συνιστάται η αναστολή όλων των προγραμματισμένων εκδρομών σχολείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Κατόπιν των ανωτέρω, αναστέλλονται τυχόν προγραμματισμένες εκπαιδευτικές εκδρομές που οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, μετακινήσεις ERASMUS κλπ., προς όλη την Ιταλία από 24-2-2020. Η αναστολή είναι προσωρινή και θα υπάρξουν νεότερες οδηγίες, σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών.

Προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για το θέμα του Κορωνοϊού, το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποίησε την Παρασκευή 28.2.20 και ώρα: 13.00 στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος, εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Επιδημία από Κορωνοϊό COVID 19». Υπεύθυνοι Ενημέρωσης: Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας, Καρολίνα Ακινόσογλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας. Η ενημερωτική εκδήλωση μεταδόθηκε μέσω livestreaming στο σύνδεσμο: https://uptv.upatras.gr/ και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button