Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Προσπάθεια για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Αγρίνιο

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε μία προσπάθεια για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Αγρίνιο.

Έπειτα από πρόταση του Γιάννη Διώτη, του Αθλητικού Συλλόγου Άρσης Βαρών “Άμιλλα”, συζητήθηκε με τον συνεργάτη της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γ. Ανατολίτη και τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αγρινίου, Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, η πιθανότητα υλοποίησης της προσπάθειας (φωτο).


Έτσι, εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι διερευνητικές ενεργειες  και οι έλεγχοι καταλληλότητας σε εγκαταστάσεις της πόλης του Αγρινίου.

Χθες Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, όπου και αναφέρθηκαν οι δυσκολίες του εγχειρήματος καθώς η επόμενη χρονιά είναι Ολυμπιακό έτος, κάτι που δυσκολεύει την εξεύρεση ημερομηνίας διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Σημαντικό “ατού” είναι ότι η πόλη του Αγρινίου, διαθέτει τον δικό της Αθλητικό Σύλλογο Άρσης Βαρών καθώς οι σύλλογοι είναι αυτοί που με πρωτοβουλίες τους, μπορούν να  φέρουν τις μεγάλες διοργανώσεις στις πόλεις.

Σημειώνεται πάντως ότι το πρότζεκτ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες υλοποίησης του, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button