Αθλητισμός

Πανελλήνια διάκριση για τον Ηρακλή Αγρινίου

spo-iraklis-agones2

Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος απο το team του Γιώργου Καψιμάλη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Άλλη μια φορά το Δυναμικό ΤΕΑΜ του Γιώργου ΚΑΨΙΜΑΛΗ κατάφερε να ανεβάσει την πόλη του Αγρινίου στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αυτή τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Αθλήματος ΠΛΗΡΕΣ ΑΓΩΝ (Μ.Μ.Α.) που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στην Αθήνα την Κυριακή 18-10-2015 και πραγματοποιηθήκαν σε κλίμα σεβασμού και άμιλλας όπως ορίζουν οι Αρχές του Αθλήματος.

Ο Δραστήριος σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου που ως γνωστό στην πόλη αντιπροσωπεύει τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ Αθλήματα (Μ.Μ.Α. – KICK BOXING-JIU JITSU-ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ), είναι μέλος των αντίστοιχων ομοσπονδιών και αναγνωρισμένος σύλλογος  από Γ.Γ.Αθλητισμού, με προπονητή τον κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεώργιο  συμμετείχε στο πρωτάθλημα με πέντε Αθλητές, οι οποίοι επέστρεψαν στο Αγρίνιο με τρία πανελλήνια μετάλλια.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΡΑΝΗΣ Ιωάννηςspo-iraklis-agones4

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΒΑΡΝΙΑΣ Μιχάλης

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΦΡΑΓΚΟΣ Δημήτριος.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι και οι υπόλοιποι δύο Αθλητές που συμμετείχαν ο ΛΙΑΡΟΣ Χρήστος και ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Φόρης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τα αναλυτικάΕ αποτελέσματα είναι καταχωρημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π.Α(Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος)

Συγχαρητήρια σε όλους σας

Δ.ΤΥΠΟΥ: Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.spo-iraklis-agones3 spo-iraklis-agones1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button