ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Συνέχεια με Αρχαία και Μαθηματικά για τους υποψηφίους

Στις αίθουσες επιστρέψουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020, μετά την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας την περασμένη Δευτέρα (15/06).

Σήμερα οι υποψήφιοι στις… διαφορετικές λόγω κορωνοϊού Πανελλήνιες εξετάσεις θα εξεταστούν στα α) Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και β) στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Οπως προαναφέρθηκε η αρχή για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στις φετινές εξετάσεις εδώ.

Πανελλήνιες 2020: Συνέχεια στις 19/06 με Βιολογία και Κοινωνιολογία

Ακολούθως, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για τις Πανελλήνιες 2020, την Παρασκευή 19/6, θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες «πρεμιέρα» στις Πανελλήνιες 2020 έκαναν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ οι οποίοι εξετάστηκαν στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Πηγή: iefimerida.gr

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button