Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγέλλεται πρωτοφανής και χωρίς αφορμή επίθεση στον διαχειριστή του blog PanaitolioNews

Από στενό συγγενή απερχόμενου Δημοτικού Συμβούλου-τι αναφέρει ο διαχειριστής

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του διαχειριστή του γνωστού και έγκυρου blog panaitolionews, καταγγέλλεται ότι συνέβη νωρίτερα σήμερα Δευτέρα το απόγευμα.

Όπως φαίνεται μάλιστα το επεισόδιο συνδέεται με τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, το αποτέλεσμα στην Δημοτική Ενότητα Θεστιέων και την στάση που προεκλογικά κράτησε το blog. Μια στάση που όπως φαίνεται, κάποιους ενόχλησε… Το γεγονός πάντως, μάλλον θα πρέπει να απασχολήσει την δημοτική αρχή του Γιώργου Παπαναστασίου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, πρωτοφανή και χωρίς αφορμή επίθεση λεκτική και σωματική δέχθηκε ο διαχειριστής του Blog PanaitolioNews το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, κατά την κάλυψη εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Παναιτώλιο, από τον αδερφό εν ενεργεία μεν, απερχόμενου δε, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αγρινίου.

Στην ανάρτηση περιγράφονται οι συνθήκες του επεισοδίου και το σχόλιο του διαχειριστή:

“Για λόγους που ίσως μόνο αυτός γνωρίζει απείλησε και προσπάθησε να απωθήσει τον διαχειριστή του PanaitolioNews, ώστε να μην γίνει η κάλυψη της εκδήλωσης, μιας εκδήλωσης με χορευτικά από παιδιά των δημοτικών σχολείων του Παναιτωλίου, που επίσημα είχε προσκληθεί το PanaitolioNews .

Στο επεισόδιο παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου, όπου απώθησε τον αδερφό του Δημοτικού Συμβούλου και έτσι έληξε το επεισόδιο.

Ο Διαχειριστής του PanaitolioNews στην συνέχεια ενημέρωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης ότι αποχωρεί λόγω του επεισοδίου και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

[Το PanaitolioNews πιστεύουμε έχει δείξει τα τελευταία πέντε χρόνια τα δείγματα της γραφής του και ανεξάρτητο, αδέσμευτο και χωρίς παρεμβολές και υποδείξεις συνεχίζει να ενημερώνει και να καταγράφει τα γεγονότα στο Παναιτώλιο και την γύρω περιοχή.

Έτσι και θα συνεχίσουμε χωρίς να μας φοβίζει κάθε δείγμα τραμπουκισμού, αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού, από όπου κι αν προέρχεται αυτό.]”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close