Παναιτωλικός: Φημολογία για απομάκρυνση Δέλλα – Διαψεύδει η ΠΑΕ

Βαρύ το κλίμα στον Παναιτωλικό μετά την συντριβή από τον Ατρόμητο και τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα θα παίξει τη σωτηρία της στα μπαράζ και αναμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Η εικόνα του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν αποκαρδιωτική και η τρίτη «τριάρα» στα Play Outs μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.


Το σύνολο του Δέλλα πέραν της κακής του εικόνας παρουσιάζεται και ψυχολογικά ανέτοιμο σε παιχνίδια που η μπάλα «καίει». Και ο «Κολοσσός» πιστώνεται μεγάλο μερίδιο ευθύνης, μην έχοντας κατορθώσει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον πάγκο των «καναρινιών» να φέρει τα αποτελέσματα που στο Αγρίνιο θα ήθελαν.

Διαβάστε περισσότερα για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού στο titormosnet.gr.

Από κύκλους του επίσημου Παναιτωλικού παρόλα αυτά, υπογραμμίζεται κατηγορηματικά ότι δεν υφίσταται θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας στην παρούσα φάση.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δέλλας Παναιτωλικός