ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός: Ανακοινώνει προπονητή και ξεκινά το «ξεσκαρτάρισμα»

Εποχή Αναστασίου ξημέρωσε για τον Παναιτωλικό και σήμερα με την ανακοίνωση του νέου τεχνικού σειρά παίρνει το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ.

Οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένονται πολλές. Πάρα πολλές, για την ακρίβεια και είναι λογικό, καθότι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αυτή τη στιγμή κρίνεται -και είναι πασιφανές- ότι χρήζει ολικής αναμόρφωσης.


Στην παρούσα φάση, λοιπόν, το γεγονός είναι ότι οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι ριζικές και δε θα γίνουν διακρίσεις. Από τα συμβόλαια που λήγουν ήδη Παρράς και Μάζουρεκ (που ήταν γνωστό ότι δεν υπολογίζονταν) έχουν υπογράψει σε άλλες ομάδες.

Από τους Κνετ, Ντίαζ, Αριγίμπι, Ματσόλα, Τζανακάκη, Ταχάρ, Βάντερσον, Γιάκολις, Αρσούρα, Ντάλσιο, οι περισσότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, καθότι ελάχιστοι είναι αυτοί που θα δεχθούν πρόταση ανανέωσης. Για την πλειοψηφία, και δη περισσότερο για τους τρεις τελευταίους δε θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι έχουν «χαιρετήσει» καιρό τώρα.

Οι αποχωρήσεις ωστόσο δε θα περιοριστούν μόνο σε όσα συμβόλαια λήγουν μα και σε παίκτες που θεωρητικά και η νέα χρονιά θα τους έβρισκε στο Αγρίνιο και οι οποίοι λογίζονταν ως βασικοί.

Στην κατηγορία των «ανέγγιχτων» εντάσσονται μόνο οι Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Μαλής, ως «προϊόντα» των ακαδημιών και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένοι από αυτούς αποθεραπεύονται από σοβαρούς τραυματισμούς.

Εν ολίγοις, ο Παναιτωλικός πατάει το… «κουμπί», προχωρώντας σε ολικό rebuild στο έμψυχο υλικό του, με το μεγαλύτερο ερώτημα να αποτελεί φυσικά το πού θα στραφεί μεταγραφικά (σε ποιες αγορές, σε τι ηλικιακού επιπέδου παίκτες, φυσικά τι χρήματα θα διαθέσει και ούτω καθεξής), καθότι η ανάγκη να «χτιστεί» μία ομάδα που θα έχει γερά θεμέλια και που θα αποφύγει την επανάληψη των δύο περασμένων σεζόν είναι μεγαλύτερη και επιτακτικότερη από ποτέ.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button