Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας: Το «ευχαριστώ» της ΕΛΕΠΑΠ στους εργοθεραπευτές της

Παγκόσμια ημέρα Εργοθεραπείας σήμερα!

Ένα επάγγελμα ζωτικής σημασίας, αφού ο εργοθεραπευτής υποστηρίζει τον άνθρωπο να συμμετέχει στα καθημερινά έργα, ρόλους και καθήκοντα που επιθυμεί και χρειάζεται, έτσι ώστε να ζήσει μια χαρούμενη ζωή, γεμάτη νόημα, ικανοποίηση, ανεξαρτησία και ποιότητα.


Στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η εργοθεραπεία προσεγγίζει το παιδί ολιστικά μέσα στο σύστημα της οικογένειάς του, του σχολείου του και της κοινότητας που ζει. Η αποστολή μας είναι η συμπερίληψη και οι ίσες ευκαιρίες που οφείλει να έχει κάθε παιδί και οικογένεια μέσα στην κοινωνία, μια κοινωνία που μας χωράει όλους μαζί ανεξαρτήτου διαφορετικότητας.

Το παιχνίδι ως βασικό έργο των παιδιών είναι στο επίκεντρο των θεραπειών και της προσέγγισής μας, δίνοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο παιδί να  εξερευνήσει, να μάθει, να συνδιαλλάξει, να παίξει και να δημιουργήσει.

Διαβάστε Επίσης

«Ευχαριστούμε όλους τους Εργοθεραπευτές για το τόσο σημαντικό τους έργο και ευελπιστούμε σε περισσότερους νέους επαγγελματίες που θα υπηρετήσουν αυτό το (επ)-άγγελμα», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button