Γεγονότα

Παγίδες στην ε.ο. – αντί για καπάκια, παλέτες! (φωτο)

koi-kapakia-eo1
Κίνδυνος – θάνατος για τους διερχόμενους οδηγούς σε ένα ακόμη σημείο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όπου επιτήδειοι έχουν “βουτήξει”  τα καπάκια από φρεάτια, και οι αρμόδιοι(;)  έχουν τοποθετήσει στη θέση τους παλέτες και προειδοποιητικούς κώνους, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν προφανώς ατυχήματα, που όμως είναι θέμα χρόνου να συμβούν.Αναγνώστης του agriniopress.gr έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες από την εικόνα της εθνικής οδού στα Φραγκουλέϊκα , με την επισήμανση ότι εάν αυτοκίνητο φύγει από τον  δρόμο, είναι βέβαιο το ατύχημα και ανυπολόγιστες οι όποιες επιπτώσεις.

koi-kapakia-eo2

Το θέμα είναι πως αυτή  η εικόνα δεν είναι και η μοναδική. Ακόμη και μέσα σε χωριά αλλά και στον αστικό ιστό του Αγρινίου τα καπάκια από τα φρεάτια εξαφανίζονται κατά δεκάδες από δράστες που τα παραδίδουν σε κλεπταποδόχους, με σκοπό το λιώσιμο κλπ. Η διαδρομή των κλοπιμαίων συνήθως είναι η ίδια και εδώ  οι πιο συχνοί έλεγχοι σε κάποιους επαγγελματίες, είναι μάλλον επιβεβλημένοι.

koi-kapakia-eo3

Όπως συμβαίνει και με τα αντλιοστάσια, τα καλώδια  κλπ για ένα μικρό όφελος, προκαλούνται δυσάρεστες παρενέργειες για το κοινωνικό σύνολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button