Ροή Ειδήσεων

Π.Σ.Α.Π σε Βασιλειάδη: «Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα»!

vasileiadis-1

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, στον οποίο τονίστηκε η ανάγκη των ποδοσφαιριστών να γίνουν ξανά οι πρωταγωνιστές.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μέσω εποικοδομητικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπήρξε αξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταφέρθηκε στον κύριο Υφυπουργό η πάγια θέση του Π.Σ.Α.Π., για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Παναγιώτης Κόρμπος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της: «Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Βασιλειάδη ήταν η ανάγκη του ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών το μεταφέραμε και στον Υπουργό. Όλοι οι φορείς πρέπει να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται, όμως από τον ποδοσφαιριστή. Αν ήταν στο χέρι μας, το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».

 
sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button