Δυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Π. Παπαδόπουλος: «Άμεσα κίνητρα για το προσωπικό του Νοσοκομείου και υποστήριξη των εμβολιαστικών γραμμών»

Σειρά προτάσεων από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου προς ενίσχυση του προσωπικού

Σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος,παραθέτει προτάσεις για την ενίσχυση του προσωπικού του Ιδρύματος.

Τονίζει μάλιστα ότι «ήρθε η ώρα της πράξης για την οικονομική –πέραν της ηθικής- στήριξης του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και λοιπού προσωπικού που οι αντοχές του τείνουν να εξαντληθούν».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!

Η μάχη κατά της πανδημίας καλά κρατεί. Το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου μας λειτουργεί πλέον με υποδειγματικό τρόπο, παρότι η υποστήριξη οκτώ (8) εμβολιαστικών γραμμών είναι πολλές φορές πέρα και πάνω από τις αντοχές των εργαζομένων.

Η αρνητική εξέλιξη ένταξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σε περιοχή πολύ αυξημένου κινδύνου με σοβαρό αυστηρό γενικό lockdown, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την όλη κατάσταση. 

Ήρθε η ώρα της πράξης για την οικονομική –πέραν της ηθικής- στήριξης του Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού και λοιπού προσωπικού που οι αντοχές του τείνουν να εξαντληθούν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

  • Την καταβολή ενός (1) επιπλέον μισθού στο σύνολο του προσωπικού όλων των Νοσηλευτικών μονάδων.
  • Την ένταξη των Νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά.
  • Τον διπλασιασμό της αμοιβής του πάσης φύσεως προσωπικού που συμμετέχει στους εμβολιασμούς (Νοσηλευτικό, Διοικητικό κ.λ.π.) καθώς και τον υπολογισμό ως ενεργού εφημερίας  όλων των Ιατρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ήρθε η ώρα να εισακουσθούμε, γιατί και η πανδημία είναι παρούσα και οι εμβολιασμοί θα συνεχισθούν επί μακρόν!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αν. Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button