Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Π. Μπεσίνης: “Ελπιδοφόρο” το αποτέλεσμα των εκλογών στον Ε.Σ. Αγρινίου

Με επιστολή του προς τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Μπεσίνης, εκφράζει την ικανοποίηση του για την διαδικασία των εκλογών αλλά και για το αποτέλεσμα αυτών, σημειώνοντας ιδιαίτερα την ανανέωση που υπήρξε τόσο σε υποψηφίους, όσο και σε εκλεγμένους.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ για την απόφασή σας να συμμετέχετε ενεργά στις διαδικασίες εκλογής νέας διοίκησης στο σύλλογο μας.
Σας συγχαίρω για την εκλογή σας.

Σας εύχομαι άξια και δημιουργική θητεία, αποκλειστικά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων αυτών που ο σύλλογός μας συνδικαλιστικά εκπροσωπεί: των μικρών εμπόρων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων.

Θεωρώ σημαντικό και ελπιδοφόρο γεγονός ότι στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου μας, συμμετείχαν ενεργά με την υποψηφιότητά τους, πολλοί νέοι συνάδελφοι και καμία σημασία δεν έχει εάν εξελέγησαν ή όχι.

Εξίσου σημαντικό και ελπιδοφόρο γεγονός θεωρώ ότι στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας, τα έξι (6) στα εννέα (9) μέλη του, είναι νέοι (ηλικιακά και συνδικαλιστικά) συνάδελφοι.

Με την πεποίθηση ότι απόλυτο κριτήριο για την κάθε απόφασή σας και για κάθε δράση σας θα είναι η προσωπική αγωνία αλλά και ο προσωπικός αγώνας επιβίωσης κάθε συναδέλφου ξεχωριστά, σας εύχομαι για μια ακόμη φορά καλή και δημιουργική θητεία, αντάξια και αντίστοιχη των δύσκολων καιρών που ο κλάδος μας βιώνει”.

Ένα Σχόλιο

  1. Ας μας απαντήσει ο κύριος Μπεσινης για τις μεθοδεύσεις που έκανε όλο αυτο το διάστημα (από την παραίτηση του κ μετα) κ για την «αγάπη» που εχει ξαφνικά για τον επι δέκα ετών αντίπαλο του κύριο κωστικογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button