Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Π. Καρατσόλης: “Να διαμορφώσουμε την παράταξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Μεσολογγίου”

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου, Παντελής Καρατσόλης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για μεθοδεύσεις και παρασκηνιακά παιχνίδια που έχουν αποτρέψει τη δημιουργία προοδευτικής δημοτικής παράταξης για τη διεκδίκηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Μάλιστα καλεί πολιτικούς και κομματικούς παράγοντες να αφήσουν τις “μεθοδεύσεις και τα παρασκηνιακά παιχνίδια” και “να διαμορφώσουν την δημοτική παράταξη που έχει ανάγκη ο υγιή δημοκρατικός κόσμος του δήμου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:


Μια μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία του Μεσολογγίου γράφεται…

Σχεδόν δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση στον τόπο μας, ο ευρύτερος δημοκρατικός – προοδευτικός κόσμος κινδυνεύει να μείνει χωρίς πολιτική έκφραση.

Μια εξέλιξη που δεν είναι καθόλου φυσιολογική, αφού εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να είναι υπαρκτά και δρώντα τα πρόσωπα με αυτοδιοικητική εμπειρία, τα οποία θέλουν και μπορούν να στελεχώσουν μια δημοτική παράταξη η οποία μπορεί να δώσει με επιτυχία τη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Είμαι ένας από εκείνους που ως δημοτικός σύμβουλος, έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκροτηθεί μια μεγάλη ενωτική αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο Μεσολογγίου.

Αρχικά με το συνάδελφο Π. Παπαδόπουλο και την “Κοινωνία μπροστά”.

Ακολούθως ανέμενα με θετική διάθεση τις πρωτοβουλίες του για πρώτη φορά “παρόντος” στα δημοτικά μας πράγματα, Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, που όμως φαίνεται πως χάθηκαν μεταξύ Αθήνας και Μεσολογγιου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλαβα προσωπικά την πρωτοβουλία για να μην καταστεί ο δημοκρατικός κόσμος έρμαιο των δύο εκδοχών της δεξιάς που ανταγωνίζονται στον τόπο μας.

Για να ξεφύγουμε από το ψεύτικο δίλημμα σκληρή δεξιά και ακροδεξιά η’ λάιτ δεξιά.

Για να υπάρξει επόμενη μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες στο Δήμο Μεσολογγίου.

Συνεχίζω αυτή την προσπάθεια και για ύστατη φορά απευθύνομαι δημοσίως σε ορισμένους πολιτικούς – κομματικούς παράγοντες της πόλης μας.

Σταματήστε τις μεθοδεύσεις και τα παρασκηνιακά παιχνίδια που κουβαλούν νερό στο μύλο της δεξιάς.

Ελάτε έστω και τώρα να διαμορφώσουμε τη δημοτική παράταξη που τόσο έχει ανάγκη ο υγιής δημοκρατικός κόσμος του δήμου μας.
Δεν επιζητώ τη βοήθεια σας. Απαιτούμε να μην μας βάζετε διαρκώς “τρικλοποδιές”.

Παντελής Καρατσόλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button