Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ορεινή Ναυπακτία: Κόπηκε το συρματόσχοινο στο Καρέλι την ώρα που περνούσε κόσμος

Χωρίς συντήρηση λέει ο πρόεδρος

Χωρίς συντήρηση από την ημέρα που κατασκευάστηκε είναι το Καρέλι της Στράνωμας, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Παναγιώτης Νούλας. Σήμερα, την ώρα που άτομα βρίσκονταν πάνω σε αυτό, κόπηκε το συρματόσχοινο και κινδύνευσαν να τραυματιστούν.

Στο σημείο έχουν μπει κορδέλες που προειδοποιούν να μην προσεγγίζουν το σημείο.

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση από τους αρμοδίους, ώστε να επισκευαστεί το συντομότερο αλλά και να έχει και την ανάλογη συντήρηση, καθώς πρόκειται για μια περιοχή που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Αξίζει να αναφερθεί πως το «Καρέλι» είναι ένα ξύλινο κουτί που στηρίζεται με 4 καρούλια σε 2 χοντρά σύρματα, στερεωμένα σε σταθερές βάσεις εκατέρωθεν των οχθών του ποταμού Ευήνου.

Όσα είπε ο πρόεδρος της κοινότητας

 

Πηγή: nafpaktianews.gr

Ένα Σχόλιο

  1. Τόσα χρόνια γιατί οι αρμόδιοι δεν έκαναν συντήρηση!!!! Χαρτί για συντήρηση έκανε κάποιος εδώ και 70 χρόνια για να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι; Ποιος είναι ο πρώτος αρμόδιος που έπρεπε από το θεσμικό του ρόλο να φροντίσει για αυτό; δηλαδή να αλλαχτεί, να συντηρηθεί;, να αλλαχτεί; ή τέλος πάντων να κλείσει εντελώς και να μην λειτουργεί καθόλου, ώστε να μην υπάρχουν ατύχηματα, δυστυχήματα ή άτυχη περιστατικά; Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης αλλά κανείς δεν το αναλαμβάνει έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά το σύστημα που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση!!!! Όλα εδώ σε τούτη την χώρα στον αυτόματο πιλότο & στο δεν βαριέσαι βρε αδερφέ!!!! Σε όλα τα πόστα αν δεν είσαι Υπεύθυνος δουλειά δεν γίνεται με ψέματα και δικαιολογίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button