Αυτοδιοίκηση

Όπισθεν Βενιζέλου μετά τις αντιδράσεις – «αδειάζει» Ζαφειρόπουλο, στηρίζει Κατσιφάρα

 po-katsifaras2Πίσω, φαίνεται ότι κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος μετά τις έντονες αντιδράσεις του ίδιου του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και της ομάδας των περιφερειακών συμβούλων του κόμματος, στη στήριξη του κόμματος της υποψηφιότητας του πρώην υφυπουργού και προσωπικού του φίλου, Γιάννη Ζαφειρόπουλου.
Το θέμα που ανέδειξε η aftodioikisi.gr προκάλεσε και εσωκομματικές τριβές, καθώς οι «παπανδρεϊκοί» θεώρησαν ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη γενέτειρα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν, αν μη τι άλλο,  χτύπημα κάτω από τη μέση.
Αποτέλεσμα, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τσικούπη, ο κ. Βενιζέλος αλλά και ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης να «αδειάσουν» τον κ. Ζαφειρόπουλο, να επικοινωνήσουν με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και να τον διαβεβαιώσουν ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την υποψηφιότητά του και δεν έχει καμία σχέση με την («εχθρική») κίνηση του κ. Ζαφειρόπουλου.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές έλεγαν στην aftodioikisi.gr, ότι «πρόκειται για προσωπική απόφαση του κ. Ζαφειρόπουλου για την οποία δεν γνώριζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ». Προσθέτουν, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει όλους τους περιφερειάρχες που το 2010 εξελέγησαν με τη σημαία του κόμματος.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button