Online Σεμινάριο SEO: Απόκτησε expert skills στην προώθηση ιστοσελίδων

Είναι βέβαιο ότι έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά για το SEO! Τεχνικές, tips, κανόνες, διφορούμενες απόψεις, που μεγαλώνουν το «μυστήριο» πίσω από τις μηχανές αναζήτησης και τις δυσκολίες που θέτουν για μια ιστοσελίδα, προκειμένου να ανέβει στις πολυπόθητες πρώτες θέσεις της Google!

Υπάρχει, όμως, μια στάνταρ τεχνική Search Engine Optimization που να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση και να φέρνει σίγουρο αποτέλεσμα σε μια ιστοσελίδα;


Την απάντηση έρχεται να δώσει η ομάδα της Digitalent Greece με το εξαιρετικό e-learning σεμινάριο SEO, που παρέχει όλα τα επαγγελματικά SEO skills που χρειάζεστε για να σκαρφαλώσετε με σταθερά και… σίγουρα βήματα στις κορυφαίες θέσεις της Google!

Τι περιλαμβάνει το Σεμινάριο SEO

Το σεμινάριο SEO χωρίζεται σε ποικίλες ενότητες, που καλύπτουν όλα τα απαραίτητα μέρη του Search Engine Optimization πρέπει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας. Η κάθε μια είναι εμπλουτισμένη με βιντεομαθήματα, σημειώσεις, online test, περιλαμβάνοντας από τεχνικές on-page & off-page SEO, χρήσιμα SEO tools και εργαλεία της Google, μέχρι μεθόδους audit στο περιεχόμενο, αλλά και στα τεχνικά σφάλματα που έχει μια ιστοσελίδα.

Όλες οι ενότητες του σεμιναρίου δίνουν μεγάλη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία εξάσκησης που σε βάζει αμέσως σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Κείμενα SEO που φέρνουν επισκέπτες!

Τα σωστά κείμενα με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά (keywords) είναι ζωτικής σημασίας για το SEO! Πέρα από ένα εμπορικό διαφημιστικό ύφος, η συγγραφή κειμένων που αφομοιώνει τους κανόνες SEO, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες για να πετύχει υψηλότερα αποτελέσματα εμφάνισης στα αποτελέσματα της Google.

Με το σεμινάριο Copywriting & Digital Storytelling της Digitalent Greece έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα απαραίτητα skills και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να γράφετε τα κατάλληλα κείμενα για κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα από τα βήματα της μεθοδολογίας που παρουσιάζεται, τα tips που δίνονται., αλλά και την ανάλυση παραδειγμάτων από πρακτικές των μεγαλύτερων brands, το σεμινάριο σε φέρνει σε επαφή με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις να γράφεις τα πιο πετυχημένα κείμενα SEO.

Διδαχθείτε από κορυφαίους επαγγελματίες

Τα μαθήματα έχουν επιμεληθεί και παρουσιάζονται από επαγγελματίες του είδους με μεγάλη πείρα στο αντικείμενό τους, γεγονός που ευνοεί τη σύνδεση θεωρίας και εφαρμογής, κάνοντας ακόμα πιο αποτελεσματική τη διαδικασία εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το υλικό των παρουσιάσεων, οι εκπαιδευόμενοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ασκήσεις εφαρμογής υπό την καθοδήγηση των εισηγητών τους, δοκιμάζοντας οι ίδιοι τις δυνάμεις τους πάνω στα αντικείμενα εκπαίδευσης.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο SEO

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους! Από στελέχη επιχειρήσεων ή διαφημιστικών εταιριών, μέχρι ιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, ή απλώς κοινό που αγαπά τη μάθηση και τα up to date εργαλεία.

Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν απαιτείται προηγούμενη πείρα. Ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων, η μεθοδολογία του Digitalent είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η φιλοσοφία της Digitalent Greece

Τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν προσιτή εκπαίδευση. Μεγάλος στόχος μας είναι η εκπαίδευση να παραμένει προσβάσιμη σε όλους ανεξάρτητα τον τόπο, τα ωράρια και τις ανάγκες. Παράλληλα, οι επαγγελματίες εισηγητές των μαθημάτων παραμένουν στο πλευρό σας ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των courses, προσφέροντας πολύτιμή συμβουλευτική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης με την αγορά εργασίας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα

Το μεγάλο πλεονέκτημα στα Σεμινάρια Online Marketing Digitalent Greece είναι η έμφαση την πρακτική εφαρμογή. Στα Σεμινάριά της δεν θα μάθεις μια γενική θεωρία που απέχει από την πραγματικότητα. Αλλά θα δεις πώς πραγματικά γίνεται η δουλειά, σε πραγματικές συνθήκες, όπως ακριβώς θα κάνατε ως επαγγελματίες.

Πιστοποιήσεις

H Digitalent Greece είναι πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης: Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Επίσης, είναι πιστοποιημένος φορές εκπαίδευσης από την ACTA, προσφέροντας τη δυνατότητα να αποκτήσετε την πιστοποίηση ACTA, αφού ολοκληρώσετε ένα από τα σεμινάρια που αναφέρουν ότι υπάρχει πιστοποίηση ACTA.

Ενημερωθείτε για τις νέες ενάρξεις μαθημάτων https://digitalent.gr/lib/

Στοιχεία επικοινωνίας

Λάζαρος Ψιλούτσικος, Υπεύθυνος Σπουδών

Email: contact@digitalent.gr

Τηλ: +30 231 231 4834

Facebook | Linkedin | YouTube

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: seo