sliderΑγοράΡοή Ειδήσεων

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ: Σχέση εμπιστοσύνης με τους κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας, στόχοι υψηλότεροι για το μέλλον

Το πρώτο έτος της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας συμπληρώνει η «ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ» και οι στόχοι που είχαν τεθεί για αυτό το πρώτο διάστημα έχουν επιτευχθεί.  

Αυτό μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς αξιολογώντας την μεγάλη ανταπόκριση που επέδειξε ο κτηνοτροφικός κόσμος στο «άνοιγμα» που έκανε η «ΟΜΗΡΟΣ» στην περιοχή, όσο και τις συνεργασίες που αναπτύχθηκαν μέσα σε λίγο μόνο χρόνο.


Μεγάλα οράματα, όπως αυτά της γαλακτοβιομηχανίας «ΟΜΗΡΟΣ» συνεπάγονται μεγάλους στόχους.

Για την Αιτωλοακαρνανία ο μεγάλος στόχος είναι ο διπλασιασμός της εισκομιζόμενης ποσότητας γάλακτος τη νέα σεζόν. Αρκετά θετικές είναι ήδη οι επαφές με νέους κτηνοτρόφους, οι οποίοι και ομόφωνα δηλώνουν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με την «ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ» ενώ την ίδια στιγμή οι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται κάνουν επιτακτική την ανάγκη προσλήψεων πτυχιούχων σε διάφορες ειδικότητες όπως για παράδειγμα, πτυχιούχοι γεωπονίας, αλλά και περαιτέρω ειδικοτήτων όπως νέων ή έμπειρων επαγγελματιών οδηγών.

Μεταξύ της «ΟΜΗΡΟΣ» και του κτηνοτρόφου δομείται σχέση εμπιστοσύνης. Για αυτό και παρέχεται δωρεάν προς όλους τους συνεργαζόμενους κτηνοτρόφους ο υπέρηχος στο ζωικό κεφάλαιό τους ενώ παράλληλα η εταιρεία υποστηρίζει τους συνεργάτες κτηνοτρόφους με ένα πρόγραμμα, σε πρότυπα εξωτερικού, αναφορικά με τις ορθές πρακτικές υγιεινής και υγείας του ζωικού τους κεφαλαίου.

Ο υπεύθυνος Γιώργος Κακαβάς δήλωσε: 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι τόσο για την επίτευξη του στόχου που θέσαμε το περασμένο καλοκαίρι για την περιοχή όσο και για τους συνεργάτες παραγωγούς που κάναμε σε αυτή. 

Η εταιρεία επενδύει στην περιοχή και στόχος για την νέα γαλακτοκομική σεζόν είναι ο διπλασιασμός της εισκομιζόμενης ποσότητας. Αυτό θα επιτευχθεί και με νέες συνεργασίες αλλά και από τους φετινούς συνεργάτες μας καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό έχει προβεί σε ενέργειες για να αυξήσει την παραγωγή του. 

Επίσης η εταιρεία παρέχει και δωρεάν υπέρηχο στους συνεργαζόμενους παραγωγούς έτσι ώστε μέσα από αυτό να επιτυγχάνεται μείωση του κόστους για το ζωικό κεφάλαιο τους σε μια εποχή που η άνοδος των ζωοτροφών αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. 

Για την νέα χρονιά οι προβλέψεις της εταιρείας είναι πως οι τιμές για το αιγοπρόβειο γάλα θα είναι αυξητικές». 

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ ιδρύθηκε το 1984 και μέσα στα 37 χρόνια λειτουργίας της, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης και με συνεχή επιτυχημένη και ανοδική πορεία να κατακτήσει επάξια μια εξέχουσα θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για την ΟΜΗΡΟΣ η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας αποτελεί προτεραιότητα. για το λόγο αυτό τηρεί όλους τους κανόνες της διεθνούς νομοθεσίας σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή έως και την διανομή τους. Είναι από τις πρώτες βιομηχανίες στην Ελλάδα όπου πιστοποιήθηκε με τη διεθνή πιστοποίηση VLOG (για τη μη χρήση γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων).

Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από 450 πιστοποιημένες φάρμες 9 νομών της Ελλάδας και μεταφέρεται με τον υπερσύγχρονο και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών – ψυγείων και βυτιοφόρων οχημάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά και διανομή των προϊόντων ΟΜΗΡΟΣ.

Έδρα του υποσταθμού 4ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου.  

Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά 26411 41325, 6951006171.

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30πμ. – 17:30μμ &

Σάββατο 08:30πμ – 13:30μμ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button