Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Πλήθος κόσμου στην ομιλία Λύρου στο Μεσολόγγι: «Πάμε για τη μεγάλη νίκη!»(φωτο)

Παρουσία πλήθους πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου. Ο Κώστας Λύρος έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις (ανάπτυξη της περιοχής, πολιτιστικά θέματα, οργάνωση του Δήμου , κοινωνική μέριμνα, ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς , είσοδο της Πόλης, οδικό δίκτυο, ασφάλεια των δημοτών, αδέσποτα ζώα κ.α.).

Έκανε αναφορά στις απώλειες και την αποδυνάμωση που υπέστη η πόλη του Μεσολογγίου(ΤΕΙ, Αποψίλωση υπηρεσιών,2/39 σύνταγμα Πεζικού, Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, Ακτοπλοϊκή σύνδεση κ.α.).

Στο τέλος, είπε: « Προσωπική μου δέσμευση είναι να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω, να συγκρουστώ για έναν Δήμο που μας αξίζει. Για ένα Δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη, Για τη μεγάλη νίκη της 26 Μαΐου».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close