Εκλογές

Ομαλά η εκλογική διαδικασία στην Αιτωλοακαρνανία- άνοιξε ο δρόμος για τα εκλογικά τμήματα της Ορεινής Ναυπακτίας

geg-ekloge20151

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 19 ήταν τα εκλογικά τμήματα σε χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στους πρ. δήμους Αποδοτίας και Πλατάνου που δεν άνοιξαν στις 7 το πρωί όπως προβλέπονταν, αφού ο δρόμος μέχρι αυτά ήταν κλειστός λόγω χιονόπτωσης.

Άμεσα επιστρατεύτηκαν εκχιονιστικά μηχανήματα τόσο του δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας, όσο και μισθωμένα, με αποτέλεσμα από τις 9 το πρωί και μετά να μην υπάρχει κλειστό εκλογικό τμήμα. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα ακολουθούνταν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και τους λιγοστούς πολίτες που ψηφίζουν σε αυτά. Εκτιμάται πάντως, πως, λόγω του μικρού αριθμού πολιτών που ανήκουν σε αυτά τα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία θα έχει προλάβει σίγουρα να ολοκληρωθεί μέχρι τις 7 το απόγευμα, οπότε και κλείνουν οι κάλπες.

geg-ekloges20152

Κατά τα λοιπά, ομαλά εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα η εκλογική διαδικασία στην Αιτωλοακαρνανία, αν εξαιρέσει κανείς το γνωστό πρόβλημα με τις εφορευτικές επιτροπές που για ακόμη μια φορά, σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν εμφανίστηκαν.

Κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώνουν, τυπικά περισσότερο, την αστυνομία, ωστόσο,  αναλαμβάνουν τελικά μόνοι τους την διαδικασία ή αν κάποιος πολίτης που έχει κληθεί για εφορευτική επιτροπή δεν παραστεί , αλλά εμφανιστεί κάποια στιγμή μόνο για να δώσει την ψήφο του, αναλαμβάνουν να τον κρατήσουν… 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close