Γεγονότα

Ολονύχτιες "μάχες" με τα χιόνια και τον πάγο σε Θέρμο-Αγρίνιο (φωτο)

koi-agrinio-ekxionistika1Ολονύχτια όπως φαίνεται θα είναι η προσπάθεια στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο των δήμων Θέρμου και Αγρινίου, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς και ανοικτοί οι δρόμοι, αφού το κύμα κακοκαιρίας δεν έχει ακόμη υποχωρήσει και ήδη οι θερμοκρασίες είναι κάτω από το μηδέν σε πολλές περιοχές. Αναμένεται δε να είναι πολικές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα μηχανήματα και των δυο δήμων ανοίγουν τους δρόμους, ενώ συνεχείς είναι και οι ρίψεις αλατιού.

koi-agrinio-ekxionistika2Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο Δήμαρχος Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας, όσο και οι αντιδήμαρχοι του Αγρινίου κ. Γκρίζης και Καλαμπαλίκης.
Ειδικότερα οι προσπάθειες του Δήμου Αγρινίου, έχουν επικεντρωθεί στην ε.ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, στα Αμπέλια και αλλού ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τον Άγιο Βλάση. Προβλήματα όμως υπάρχουν και χαμηλότερα εξαιτίας του πάγου, όπως στις Ραϊνες, στα Λιαγκεϊκα, ενώ ο παγετός προκάλεσε προβλήματα ακόμη και στην Μυρτιά, την Δογρή κ.α. Έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα ενώ άλλα, εξαιτίας της ολισθηρότητας, έχουν εκτραπεί, χωρίς όμως να σημειωθούν τραυματισμοί.

koi-agrinio-ekxionistika3Οι αρμόδιες αρχές της Πολιτικής Προστασίας, απευθύνουν έκκληση οι κάτοικοι των περιοχών που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Επί ποδός βρίσκονται και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.
koi-thermo-ekxionistiko1

koi-thermo-ekxionistiko2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button