Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και την προστασία των θυμάτων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεκπαίδευσης στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αντιμετώπιση Ενδοοικογενειακής Βίας και Προστασία Θυμάτων», που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεκπαίδευσης, χθες και σήμερα 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020 και διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Πρωτοδικείο Πατρών, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιείται σε όλες τις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας μας.

Στο πρόγραμμα εκπαιδεύτηκαν και παρακολούθησαν αστυνομικοί, που στελεχώνουν τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας, καθώς και Διοικητές και αστυνομικό προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων της Δυτικής Ελλάδας, που εκτελούν καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας.

Στην έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, απηύθυναν χαιρετισμό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Ταξίαρχος Απόστολος ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ και η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Εισαγγελέας Πρωτοδικών κα Κωνσταντούλα ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν ως εισηγητές, εκπαιδευτές και ομιλητές :

• Ο Προϊστάμενος Πρωτοδικείου Πατρών και Καθηγητής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Αντώνιος ΑΛΑΠΑΝΤΑΣ

• Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Πρωτοδικών Πατρών, κα. Ανδρομέδα ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

• Η Αντιεισαγγελέας Ανηλίκων Πρωτοδικών Πατρών, κα. Βασιλική ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ,

• Η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Ιατροδικαστής κα Αγγελική ΤΖΙΟΛΑ,

• Η εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω κα Μαριάνθη ΝΕΓΚΑ

• Η Αστυνόμος Β΄ Γεωργία ΠΑΣΑ, του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
• Η Αστυνόμος Β΄ Ιουλία ΓΑΛΥΦΑ του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συντονιστής της εκπαίδευσης ήταν ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ με την υποστήριξη του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης και Εξοπλισμού Πληροφορικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button