ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπακτίας

Αφορά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπακτίας και παραδίδονται στα παιδιά ασφαλέστερα και σαφώς αναβαθμισμένα προαύλια.

Με ενέργειες του αρμοδίου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Ντίνου Τσουκαλά και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποκαταστάθηκαν τα μαρμάρινα σκαλοπάτια του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας νέας γενιάς στο παράρτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης, εξοπλίστηκαν τα νηπιαγωγεία με νέα όργανα και βελτιώθηκαν οι τάπητες και οι περιφράξεις όπου αυτό ήταν αναγκαίο. Ο εξωτερικός χώρος του σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Τρικόρφου, που αποτελεί σημείο συνάντησης και παιχνιδιού κατά τις απογευματινές ώρες, αναβαθμίστηκε και είναι πλέον κατάλληλος. Στο συγκεκριμένο σχολείο πραγματοποιήθηκαν μάλιστα και εργασίες συντήρησης του κτηρίου ενώ, παραδόθηκε μία σύγχρονη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Όπως σημειώνει ο κ.Τσουκαλάς: «Οι εργασίες που δρομολογήσαμε και υλοποιούμε είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων. Ξεκινήσαμε με τους εξωτερικούς χώρους αλλά δε μείναμε μόνο εκεί. Προμηθεύσαμε τα σχολεία που είχαν σοβαρές ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό όπως πολυμηχανήματα-φωτοτυπικά, καλύπτοντας καθημερινές βασικές ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του προσωπικού.
Ευχαριστώ προσωπικά για τη συνεργασία, αλλά και το ενδιαφέρον που σταθερά επιδεικνύουν για την επίλυση ζητημάτων που χρονίζουν, τους Διευθυντές, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιαίτερα το σύνολο των μελών της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης.
Οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν, καθώς κύρια επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον».

Διαβάστε Επίσης

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button