Οι υποψήφιοι της «Προοδευτικής Συμμαχίας» για το Δήμο Θέρμου

Η «Προοδευτική Συμμαχία Δήμου Θέρμου» παρουσιάζει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:


«Είκοσι  πέντε (25+ ο υπ. Δήμαρχος :26) συμπολίτες και συμπολίτισσες, στο  Ψηφοδέλτιο  της Ενιαίας Εκλογικής Περιφέρειας του Δήμου Θέρμου και στη Δημοτική Κοινότητα του Θέρμου, με  Υποψήφιο Δήμαρχο  τον Κωνσταντίνο Φ. Μαραγιάννη, Εκπαιδευτικό, Δημοτικό Σύμβουλο του Θέρμου, με πολύχρονη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πολίτες που υπηρέτησαν και υπηρετούν την παιδεία, τον πολιτισμό, την εργασία, συνταξιούχοι, απόμαχοι της δουλειάς, με πείρα και γνώση, νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι, συγκροτούν το ψηφοδέλτιό μας .

Ανάμεσά τους ο διακεκριμένος συγγραφέας συμπολίτης μας από την Ανάληψη, Μήτσος Κασόλας,  με τεράστιο έργο, βραβευμένος  με δύο Πρώτα  Κρατικά Βραβεία λογοτεχνίας  και πολλές άλλες τιμητικές διακρίσεις.

Τον ευχαριστούμε που κοσμεί με την παρουσία του το ψηφοδέλτιό μας.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους που διαθέτουν εμπειρία ενασχόλησης με τα κοινά, αποδέχτηκαν την πρόσκληση  και μπήκαν στον κοινό αγώνα!»

Οι υποψήφιοι:

Κωνσταντίνος Φ. Μαραγιάννης, Εκπαιδευτικός – Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου

   Εκπαιδευτική, Πολιτιστική,  κοινωνική και αυτοδιοικητική δράση

  • Πτυχιούχος Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό : «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Α.Π. Διευθυντής: Γυμνασίου Θέρμου (2013-2015)  Λυκείου Θέρμου 2017-2023,  Γυμνασίου Θέρμου από  το 2023. Κάτοχος Πτυχίου Αγγλικών επιπέδου C2 (Proficency).

Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου, 1984-1988 και  2003-2005 και μέλος  Δ.Σ. 1989-1992 και 2001-2003. Μέλος του Δ.Σ. του Συλ. Εθελοντών  Αιμοδοτών και  Πρόεδρος.

  • Σύμβουλος έκδοσης και Διευθυντής των εφημερίδων «Κοινό των Αιτωλών» και « Βήμα του Πολίτη». Δημοσίευση άρθρων για πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα σε τοπικές και αθηναϊκές εφημερίδες.
  • Δημοτικός Σύμβουλος (1994-1998), Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής, 1995-96, μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής εταιρείας «Τριχωνίδα», 1997-1999. Υποψήφιος Δήμαρχος  Θέρμου Αιτ/νίας το 1998. Δημοτικός Σύμβουλος (2006-2010) και 2010-2014, Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θέρμου.
  • Μέλος του Διοικ. Συμβουλίου Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, 2012-13.
  • Δημοτικός  Σύμβουλος στις Δημοτικές του 2014 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου (2014-2019).Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου το 2019. Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Δημοτικής  Παράταξης της Αντιπολίτευσης ( περίοδος 2019-2023).

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

  1. ΒΑΖΟΥΡΑ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, Εργαζόμενη, ιδιωτική υπάλληλος.
  2. ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, Συνταξιούχος επαγγελματίας Φορτηγών αυτοκινήτων, πρώην Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής .
  3. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Εργαζόμενη στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου. Απόφοιτη Ι.Ε.Κ. Βοηθών Φαρμακείου. Πτυχίο Πληροφορικής(ESDL) και Αγγλικών ( Lower).
  4. ΔΙΠΛΑ ΑΓΑΘΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ, Υπάλληλος στο Λύκειο Θέρμου, πρώην διοικητικός υπάλληλος  Κτηνιατρείου Θέρμου, Πτυχίο Προσωπικού Aσφαλείας (Security), Πληροφορικής(ESDL) και Αγγλικών (Proficiency).
  5. ΖΙΟΒΑ-ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Ασφαλίστρια, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.
  6. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΤΑΣ, Απόφοιτη Λυκείου, άνεργη.
  7. ΖΑΦΡΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ, Υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού στις ειδικές δυνάμεις πεζοναυτών με πολλά σχολεία εκπαίδευσης. Πήρε την 1η θέση σε αγώνες  bodybuildiηg  το 2018 και ανακηρύχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Personal trainers σε θέματα σωματικής διάπλασης.
  8. ΚΑΣΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, Συγγραφέας, Ποιητής και Δημοσιογράφος,με δεκάδες βιβλία και πολλές διακρίσεις: A’ Κρατικό Βραβείο, έργο «H άλλη Αμερική» , 1982, A’ Κρατικό Βραβείο, μυθιστόρημα «O Πρίγκιπας». Ποιήματά του μελοποίησε ο Γιάννης Mαρκόπουλος .
  9. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ, Άνεργος, Σπούδασε στις Η.Π.Α. Γραφικές τέχνες, ως Διευθυντής έργου. Παρακολούθησε Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών.
  10. ΚΑΦΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Εργαζόμενη, Ιδιωτική υπάλληλος. Πτυχίο Πληροφορικής (ESDL).
  11. ΛΑΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΣΙΚΑΣ, Αισθητικός, Ιδιωτική υπάλληλος.
  12. ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Συνταξιούχος Οδηγός αυτοκινήτου.
  13. ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Συνταξιούχος Ελεύθερος Επαγγελματίας.
  14. ΜΕΛΑΧΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, πρώην Πρόεδρος  του Συλλόγου επαγγελματιών και εμπόρων Θέρμου.
  15. ΜΗΖΥΘΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ, Σκηνοθέτης, Παραγωγός.
  16. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, Εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Βιολογίας στο Ε.Κ.Π.Α., Επίτιμος Διευθυντής  Λυκείου, συγγραφέας, Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών.
  17. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ, Ιδιωτική υπάλληλος. Πτυχίο Αγγλικών(Lower).
  18. ΡΙΣΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, Οικοδόμος.
  19. ΣΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πειραιά.
  20. ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ, Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα.
  21. ΤΣΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ,Κρεοπώλης, πρώην μέλος Δ.Σ. Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου, μέλος του Σωματείου Κρεοπωλών Αγρινίου.
  22. ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Υγειονομικός, Συνδικαλιστής, μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και  Α.Δ.Ε.Δ.Υ .

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΥ

  1. ΒΑΡΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, Συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην Σύμβουλος Κοινότητας Θέρμου.
  2. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, TOY ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας Ε.Κ.Π.Α. και Πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.
  3. ΧΑΣΑΠΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Ιδιωτική Υπάλληλος. Πτυχίο Πληροφορικής (ESDL).

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Μαραγιάννης