Με πρωτοβουλία Κ. Μαραγιάννη κίνηση για συγκρότηση συνδυασμού για τον Δήμο Θέρμου

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Θέρμου Κων/νου Μαραγιάννη και άλλων δημοτών συγκροτήθηκε δημοτική κίνηση με στόχο τη συγκρότηση τις επόμενες μέρες συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θέρμου.

Αναλυτικά:


«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Με σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνουμε τη δημιουργία Δημοτικής Κίνησης ενεργών πολιτών του Δήμου Θέρμου τίτλο «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης καλούμε όλους τους ανεξάρτητους, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός συνδυασμού, ο οποίος  θα παρέμβει αποφασιστικά στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Θέρμου!

Σκοπός μας είναι να διαμορφώσουμε μια εναλλακτική αυτοτελή πρόταση που θα βασίζεται στην κοινωνική συμμετοχή, στη διαφάνεια και στη λογοδοσία.

Απευθυνόμαστε στην κάθε συνδημότισσά μας και στον κάθε συνδημότη μας που συνθλίβεται από τους ανούσιους ανταγωνισμούς, την αλαζονεία και τις προσπάθειες εντυπωσιασμού, μακριά, όμως, από τα θεμελιώδη προβλήματά τους.

Προτείνουμε μια Συμμαχία πολιτών και φορέων που με την ουσιαστική συμμετοχή τους, θα διαμορφωθεί μια πορεία προόδου και ανάπτυξης για το Δήμο Θέρμου, απέναντι στις πρακτικές μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Γιατί, όπως, τραγικά προειδοποιεί ο Ευριπίδης, η ψευδαίσθηση παντοδυναμίας που προκαλούν οι εφήμερες νίκες, στο τέλος οδηγούν τον τόπο σε καταστροφικά αποτελέσματα.

Στόχοι μας είναι:

  • Δήμος που να σέβεται και να είναι κοντά σε όλους τους πολίτες.
  • Διαφάνεια και Λογοδοσία σε κάθε απόφαση του Δήμου.
  • Ανάπτυξη με κύριο μοχλό τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον.
  • Πολιτικές αποτροπής της πληθυσμιακής συρρίκνωσης.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ θα προχωρήσει σε ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες για στη συγκρότηση συνδυασμού, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο όλων σας στις δημοτικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου.

  • Καλούμε τις νέες και τους νέους αυτού του τόπου να μπουν μπροστά και να πρωταγωνιστήσουν σ΄ αυτή την προσπάθεια!
  • Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου Θέρμου, όπου και αν βρίσκονται, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε η νέα γενιά να επιλέξει να ζήσει, να μείνει και να δημιουργήσει, εδώ σ΄ αυτόν τον τόπο, για αυτούς και τα παιδιά τους, έχοντας σε κάθε προσπάθειά τους αρωγό τον Δήμο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φ. ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δήμος Θέρμου Μαραγιάννης