Παναιτωλικος

Οι Guerreros για την κάρτα φιλάθλου

sup-querrerosΓια ποινικοποίηση της σχέσης του φιλάθλου με το ποδόσφαιρο, κάνουν λόγο οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού της Αθήνας, αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

“Το τελευταίο καιρό μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει γύρω απο το νέο μέτρο της κάρτας φιλάθλου που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Ένα νομοσχέδιο πρόχειρα γραμμένο και με μέτρα που έχουν προκαλέσει την δίκαιη αγανάκτηση σε όλους τους οπαδούς.

Χωρίς να υπάρχει σοβαρή ενημέρωση και γνώση η κυβέρνηση υποκριτικά προσπαθεί να ξεμπερδεύει λειτουργώντας αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά. Το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και σε αυτό δε φέρνουν ευθύνη οι οπαδοί αλλα αυτοί που βγάζουν τεράστια κέρδη απο αυτό και συνεχίζουν να το μπολιάζουν με αδιαφάνεια και διαπλοκή.

Προσπαθούν να φακελώσουν και να ποινικοποιήσουν την ψυχοσυναισθηματική σχέση του οπαδού με το ποδόσφαιρο.Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως τέτοια μέτρα αποτελούν σοβαρό πλήγμα στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα. Θεωρούμε πως ήρθε η στιγμή το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα να υψώσει ένα τεράστιο τείχος σε όσους προσπαθούν να του βάλουν ταφόπλακα.Με μαζικές δράσεις και παρεμβάσεις όλοι πρέπει να δείξουμε την αντίθεση μας.

Επειδή πιστεύουμε στην αλληλεγγύη των οπαδών καλούμε με τη σειρά μας κάθε πραγματικό οπαδό και κάθε σύνδεσμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να απορρίψει μέτρα που δε ταιριάζουν στο δημοκρατικό πολίτευμα αλλά σε απολυταρχικά καθεστώτα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button