ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, αποχαιρετούν τον 66χρονο γυναικολόγο

Ο άνδρας, έβαλε τέλος στη ζωή του την Τρίτη-ανακοίνωση και από τον Ιατρικό Σύλλογο

Το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει, τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια, για την ξαφνική απώλεια ενός εξαίρετου επιστήμονα και Διευθυντή της Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου, «ο οποίος υπηρέτησε με αξιοπρέπεια και αφοσίωση το λειτούργημα του», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:

«Το προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου θρηνεί την άδικη απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου, ενός ανθρώπου που χαρακτηριζόταν για την τιμιότητα και την ποιότητα του.


Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ιατροί παρά τα προσωπικά προβλήματα και τα θέματα υγείας που συχνά αντιμετωπίζουν βρίσκονται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο ξεπερνώντας τα ψυχικά και σωματικά τους όρια.

Καλό παράδεισο συνάδελφε.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Με νεώτερη ενημέρωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου γνωστοποιεί ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ ,«δεν θα συμμετάσχει στις όποιες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις του Νοσοκομείου σε ένδειξη συμπαράστασης για την απώλεια του συναδέλφου μας».

Απόφαση Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 12-07-2022, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Διευθυντή Γυναικολογικής Κλινικής Γ.Ν Αγρινίου, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

1) Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του
2) Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα.

Συλλυπητήρια από τη διοίκηση του νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος Ιατρού Μαιευτήρα και Διευθυντή της Μαιευτικής μας Κλινικής Ιωάννου Κωνσταντίνου.

Η ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, φίλου και εξέχοντος επιστήμονα μας προκαλεί οδύνη καθώς υπηρέτησε κοντά μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες προσφέροντας στους συνανθρώπους του το αγαθό της υγείας, προβάλλοντας πάντα την ανθρώπινη διάσταση της Ιατρικής.

Με την ευγένεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευγενική του προσέγγιση, προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και γι’ αυτό θα μας μείνει αξέχαστος.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button