Αυτοδιοίκηση

Οι ενέργειες του δήμου Ναυπακτίας για το δημοτικό σχολείο Τρικόρφου

koi-trikorfo (550 x 308)Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπακτίας απαντά σε δημοσιεύματα περί εγκατάλειψης του Δημοτικού  Σχολείου στο Τρίκορφο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι δήθεν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σχετικά με το Δημοτικό Σχολείο Τρικόρφου παρουσιάζοντας μάλιστα μια εικόνα εγκατάλειψης. Η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου και της παράταξης μας, κάτι το οποίο έχουμε αποδείξει και έμπρακτα. Στα πλαίσια αυτά μόνο για το Δημοτικό Σχολείο Τρικόρφου πράξαμε τα εξής:

  1. Νομιμοποιήσαμε το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Τρικόρφου, το οποίο ήταν αυθαίρετο υπαγάγοντας αυτό στον Ν. 4178/2013, ενώ η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών ήδη έχει προβεί στην εκπόνηση σχεδίων για τη διαμόρφωση του αυλείου χώρου.
  2. Η Α’ βάθμια Σχολική Επιτροπή με προεδρεύοντα τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σύψα ενέκρινε πίστωση για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου ποσού 3200€
  3. Η Δ/νση Περιβάλλοντος δια του αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Κοτσανά τοποθέτησε προσωρινή συρματοπερίφραξη και ήδη έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση οριστικής περίφραξης, όπως και καγκελόπορτας.
  4. Η ΤΕΡΝΑ την οποία και ευχαριστούμε, ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα μας και μας εξασφάλισε 200 κυβικά τσιμέντο εντελώς δωρεάν για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Όλες οι ενέργειες αυτές έγιναν μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Λουκόπουλου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου στη Χάλκεια Αντώνη Πολονύφη  και των Αντιδημάρχων Κώστα Καρακώστα, Ιωάννη Σύψα και Ανδρέα Κοτσανά.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button