Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οι εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι του Μεσολογγίου καταδικάζουν κάθε παράνομη ενέργεια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Μεσολογγίου μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε παράνομες πράξεις κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος συνεδρίασε εκτάκτως προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να δώσει ενημέρωση στην κοινή γνώμη.

Ομόφωνα κατέληξε στα παρακάτω:

“Κανένα μέλος του συνδέσμου μας δεν έχει σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα ρευματοκλοπών.

Καταδικάζουμε κάθε παράνομη ενέργεια και ειδικά τις συγκεκριμένες οι οποίες εξαπατούν τους καταναλωτές και ταυτόχρονα μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ιδίων και των εγκαταστάσεων στις οποίες μπορεί να γίνονται οι παρεμβάσεις παράνομης επανασύνδεσης, παρέμβασης στους μετρητές κλπ.

Είμαστε στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να παρέχουμε κάθε δυνατή πληροφορία για το θέμα, τη νομοθεσία και τις τυχόν ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε κάθε περίπτωση από τους καταναλωτές. Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στη σελίδα του Συνδέσμου στο facebook, στο τηλέφωνο 26310 23772 ή στα γραφεία του συνδέσμου (Σπ. Τρικούπη 33-35, Μεσολόγγι).

Καλό είναι να εμπιστεύεστε αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες.”

Ετικέτες

Ένα Σχόλιο

  1. και οι γυφταίοι όταν πήγαιναν και κλέβανε τις περιελίξεις στους ηλεκτροκινητήρες του ΤΟΕΒ, εμπιστεύοταν μόνο αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες.
    Να βγει το κάθε τσίρκο επαγγελματιών και να ενημερώσει τις αρχές για οποιεσδήποτε παρανομίες κάνει κάθε μέλος του και όχι να βγαίνει και να μας πετάει ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close