ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Οδός Σουλίου: Η μεταφορά των αστικών «γονάτισε» τους επαγγελματίες

Η οδός Μπότσαρη μπορεί να αναπλάστηκε και να δόθηκε στην κυκλοφορία, η επιστροφή όμως της αφετηρίας των αστικών λεωφορείων στην οδό Σουλίου στο Αγρίνιο δεν έχει γίνει και οι επαγγελματίες στην περιοχή, διαμαρτύρονται.

Ορισμένοι απο αυτούς, ήρθαν σε επαφή με το agriniopress και κάνουν λόγο για τεράστια πτώση στην αγοραστική κίνηση που εάν παραταθεί θα τους δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. «Έχουμε τα προβλήματα με την ακρίβεια και το κόστος. Εάν δεν επιστρέψουν τα αστικά σύντομα, θα πάμε σε λουκέτα», λένε χαρακτηριστικά.


Το agriniopress απευθύνθηκε στο δήμο Αγρινίου για το θέμα. Στην περιοχή γίνεται αυτήν την περίοδο μία σειρά μεγάλων έργων υποδομής και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνονται έργα και σε άλλες οδούς.

Οπότε η απόφαση, πάρθηκε κυρίως για να μην μετακινείται συνέχεια η αφετηρία και προκαλούνται έτσι προβλήματα με το επιβατικό κοινό, την κυκλοφορία κλπ. Προς το παρόν, δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πότε ακριβώς τα αστικά θα επιστρέψουν στην Σουλίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Δυστυχώς δεν φταίει η αλλαγή της αφετηρίας, στην πτώση του τζίρου!!!
    Αλλά φαίνεται ότι φταίνε!!!
    Ο κόσμος δεν Έχει, δεν Έχει, δεν Έχει, ούτε θα έχει όπως βαδίζουμε με την ανεργία στο 100%, τις πετσοκομμένες συντάξεις και τους μισθούς, και γενικά η ακρίβεια που φτάνει στα ύψη!!!! Τόσο στα καταναλωτικά αγαθά, όσο και στην ένδειξη, τα καύσιμα, κλπ. Ούτε καφέ με 1€ δεν μπορούν να πάρουν πλέον. Άλλοι φταίνε αλλά κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε!!!! Κάνουμε τους χαζούς και τους καθηστεριμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button