ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Οδηγίες του Νοσοκομείου Αγρινίου για τη διενέργεια PCR test για τον κορωνοϊό

Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου ενημερώνει πως για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς και για την αποφυγή συνωστισμού  και ταλαιπωρίας των πολιτών, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, η διενέργεια Μοριακού Ελέγχου(PCR) για τον  SARS-COV-2 θα διενεργείται ως εξής:

Συμπτωματικοί ασθενείς που δεν έχουν υποβληθεί σε έλεγχο προσέρχονται στο Τ.Ε.Π. για διαγνωστική διερεύνηση και αντιμετώπιση.


Στα πλήρως εμβολιασμένα άτομα (και με την ενισχυτική δόση) με θετικό Rapid Antigen Test δεν θα διενεργείται μοριακός έλεγχος καθώς δεν είναι απαραίτητος.

Για άτομα εμβολιασμένα με 2 δόσεις ή 1 δόση για το εμβόλιο J&J και ανεμβολίαστα με θετικό Rapid Antigen Test θα γίνεται μοριακός έλεγχος (PCR) στον οικίσκο έξω από το Τ.Ε.Π. καθημερινά από 9.00 έως 13.00 πμ.

Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ελέγχονται την 5η ημέρα μετά την επαφή με Rapid Antigen Test ή PCR. Συστήνεται να έχει προηγηθεί η διενέργεια Rapid Antigen Test ώστε να προσέρχονται για PCR μόνο όταν αυτό είναι θετικό.

Άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα ή είναι ανεμβολίαστα και υποχρεούνται σε διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου 2 φορές την εβδομάδα να απευθύνονται ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια (70η εγκύκλιος, ΔΙΔΑΔ/Φ.69/193/οικ.24091)

Ο οικίσκος για τη διενέργεια μοριακού ελέγχου (PCR) βρίσκεται στο χώρο έξω από το Τ.Ε.Π. και λειτουργεί καθημερινά από 9.00 έως 13.00 πμ.

Είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και το αποτέλεσμα τουRapid Antigen Test.

«Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στη Ν.Μ. Αγρινίου δεν διενεργούνται στους πολίτες Rapid Antigen Tests», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button