Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Οδηγίες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας προς εργαζόμενους-πολίτες

Με ανακοίνωσή της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδος ενημερώνει τους εργαζόμενούς της και τους πολίτες για τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη συμμόρφωσή τους με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


Από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η αναμέτρηση με την επιδημία (SARS Covid-19) περνά σε μια νέα φάση. Ο ιός δεν είναι πλέον «εισαγόμενος» αλλά επωάζεται στην κοινότητα μας.

Αυτό καθιστά επιβεβλημένη τη λήψη κάποιων μέτρων σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις ΠΝΠ και την Υπουργική Απόφαση. Η υπηρεσία θα είναι πάντα ανοιχτή προς εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά η λειτουργία της θα πρέπει να γίνεται με όρους που δε θα θέτουν σε κίνδυνο- λόγω φυσικής παρουσίας- τους ανθρώπους που την επισκέπτονται, αλλά και τους εργαζομένους της.

Σύμφωνα με τις ΠΝΠ και τις σχετικές εγκυκλίους για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των λοιπών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), ζητούμε την κατανόησή σας για τα παρακάτω:

1. Αποφυγή προσέλευσης στην Υπηρεσία μας, χωρίς σοβαρό λόγο και σε καμία περίπτωση χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και αξιολόγηση του επείγοντος του αιτήματος, προκειμένου να προσδιορισθεί ο χρόνος συνάντησης.

2. Αξιοποίηση, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα Στελέχη της Εφορείας.

3. Αποστολή αιτήσεων με τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα – όπως αυτά έχουν προσδιοριστεί από την Υπηρεσία μας – για Πρωτοκόλληση κατά προτεραιότητα με e–mail (efaait@culture.gr)

4. Τα σαρωμένα έγγραφα να είναι κατά προτίμηση έγχρωμα και με ανάλυση τουλάχιστον 200dpi. Για τα υπόλοιπα αρχεία ισχύουν τα όσα έχει προσδιορίσει με έγγραφά της προς τους αρμόδιους φορείς η Υπηρεσία μας. Τα συνημμένα στο mail αρχεία να μην υπερβαίνουν τα 15MB.

5. Σε περίπτωση υπέρβασης των 15MB , τα επιπλέον αρχεία να αποστέλλονται μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών για την αποστολή μεγάλης χωρητικότητας αρχείων με email.

6. Η κατάθεση σχεδίων θα γίνεται με προηγούμενη τηλ. συνεννόηση και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίνονται από τη γραμματεία της Εφορείας, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους για τη συνεργασία και ευχόμαστε να βγούμε όλοι, χώρα και άνθρωποι της, αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button