Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Περιοδείες και συσκέψεις τον Ιανουάριο από την ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΑΣ την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όπου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας.

Ακόμη συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσης ενόψει των κινητοποιήσεων στο τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια.

Η ανακοίνωση της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει ως εξής:

“Αποφασίστηκε να γίνουν περιοδείες σε χωριά του νομού ενώ προγραμματίζονται συσκέψεις. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία το επόμενο διάστημα, για να αναδείξουμε τα οξυμένα προβλήματα μας, καθώς και την λήψη αγωνιστικών αποφάσεων. Καλώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να πιστέψουν στη δύναμη του οργανωμένου μαζικού αγώνα και να επιβάλουν το δίκαιο των αιτημάτων τους. Μόνο με τους αγώνες μας έχουμε κατακτήσεις και κέρδη, το αφορολόγητο, το ακατάσχετο, την απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος και πολλά άλλα.

Συσκέψεις

ΚΑΤΟΥΝΑ – Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Τραυλοστάθη

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – Σαββατο 18 Ιανουαρίου 11.00 το πρωί στο καφενείο Αδελφών Φούρλη

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ – Κυριακή 19 Ιανουαρίου 19.00 το απόγευμα στην καφετέρια Καραδήμα

Επίσης αποφασίσαμε την συμμετοχή μας με λεωφορείο στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων το Σάββατο 1 Φλεβάρη στην AGROTIKA στην Θεσσαλονίκη στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button