Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υποψήφιος με τον Γ. Παπαναστασίου: «Πιστεύω στη δύναμη της εργατικότητας και της συλλογικής προσπάθειας»

«Πιστεύω βαθιά στη δύναμη της εργατικότητας, της συλλογικής προσπάθειας και πορεύομαι με τις αρχές της ειλικρίνειας,  του σεβασμού και της δικαιοσύνης τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία έχοντας ως κύριο μέλημά μου την ανιδιοτελή προσφορά για την πρόοδο του τόπου μας».

Με τα λόγια αυτά ο Βασίλης Τριανταφύλλου εξηγεί την επιλογή του να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή-τόπος να ζεις» του Γιώργου Παπαναστασίου.


Η υποψηφιότητα του δυναμώνει το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου στην εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο με γνώση όλων των τοπικών εκφάνσεων, οικονομικών και κοινωνικών.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου γεννήθηκε το 1973 στον Καναδά και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Από το 1999 εργάζεται στον τραπεζικό τομέα και από το 2007 διετέλεσε διευθυντής διαδοχικά σε καταστήματα του Αγρινίου, της Ναυπάκτου και σήμερα του Μεσολογγίου.

Αγωνίζεται για την επικράτηση του συνδυασμού του δημάρχου Αγρινίου εκτιμώντας πως πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο πλούσιο έργο της τρέχουσας θητείας.

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφύλλου «ο δήμος Αγρινίου έκανε αλματώδη βήματα με πληθώρα εμβληματικών και ουσιαστικών έργων» προσθέτοντας πως «αυτή η δημοτική αρχή έδωσε έμφαση στις κοινωνικές δομές ενώ υλοποίησε  έργα αστικής ανάπλασης ( ηλεκτροφωτισμού,  οδοποιίας, ασφαλτόστρωσης , πεζοδρόμησης). Εκσυγχρονίζει και επεκτείνει το δίκτυο της ύδρευσης καθώς και  του βιολογικού καθαρισμού της πόλης».

Επισημαίνει, ενδεικτικά, ο υποψήφιος σύμβουλος  τη σπουδαιότητα έργων όπως η ανάπλαση του Πάρκου Αγρινίου, η κατασκευή του υπερσύγχρονου 7ου Γυμνασίου, οι ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολικών εγκαταστάσεων και η βελτίωση και κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών.

Ο κ. Τριανταφύλλου υποστηρίζει πως ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι ο δήμαρχος που εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη έχοντας δημιουργήσει όλες τις συνθήκες για έναν βιώσιμο δήμο.  «Το έργο μας δεν σταματά, το πρόγραμμα μας είναι πλήρες», επισημαίνει  τονίζοντας πως  ο συνδυασμός εκφράζει όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις και εκπροσωπεί όλους τους  δημότες.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button