Δυτική Ελλάδα

Ο Θ. Παπαθανάσης στις νέες στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης της "Αλκυόνης" (φωτο)

papathanasis-alkyoni (1)

“Μέτρο του Πολιτισμού της κοινωνίας μας είναι η ευαισθησία της απέναντι στους ανθρώπους με Αναπηρία” δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης, τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κατά την επίσκεψή του στις νέες στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης της “Αλκυόνης”.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες του τις Νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της “Αλκυόνης” προκειμένου να μοιράσει πασχαλινά δώρα στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται εκεί.

Τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου “Αλκυόνη” κ. Παναγοπούλου η οποία τον ενημέρωσε για τη δραστηριότητα του Συλλόγου και τον ξενάγησε στις νέες εγκαταστάσεις.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα όραμα όλων μας ολοκληρώθηκε και ήδη στεγάζει συνανθρώπους μας και επιτελείται έτσι ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. Ο στόχος όλων μας πριν 15 χρόνια να δημιουργήσουμε στην περιοχή της Ναυπακτίας όλες εκείνες τις απαιτούμενες δομές που θα συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση αλλά και εκπαίδευση των ατόμων με Αναπηρία προχωρά. Ήδη λειτουργούν δομές όπως το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, το ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), το Ειδικό Σχολείο Νηπιαγωγείο Δημοτικό (που σύντομα θα στεγαστεί και σε νέο υπερσύγχρονο κτίριο ύστερα από προσπάθειες και ένταξη του έργου από τη δική μας δημοτική θητεία), το ΚΔΗΦ της “Αλκυόνης” (Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας) και βέβαια το Νέο Κέντρο Διημέρευσης της “Αλκυόνης” που θα χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα ΣΤ.ΝΙΑΡΧΟΣ.

Αυτά όλα δείχνουν ότι όταν υπάρχει μεράκι, προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων αλλά κυρίως πίστη τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Αλκυόνη για τις άοκνες προσπάθειες των μελών του. Τέτοιες προσπάθειες και τέτοια έργα δείχνουν τον Πολιτισμό μας ως κοινωνία”.

papathanasis-alkyoni (2)

papathanasis-alkyoni (3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button