ΕξελίξειςΠολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

syriza

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνονται οι “πληροφορίες” και οι “διαρροές” ορισμένων προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Νομού για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις μελλοντικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Η κομματική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, σχετικά με τις πληροφορίες αυτές επισημαίνει σε ανακοίνωση της:

“Θέλαμε για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε ότι οι όποιες αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα ληφθούν συντεταγμένα και στα πλαίσια της αυτοδιοικητικής του αντίληψης που αυτός έχει και όχι ενδεχομένως στην βάση που παράγοντες, πρώην και νυν, σε προσωπικό επίπεδο επιδιώκουν.

Άλλωστε υπάρχουν ικανά αυτοδιοικητικά στελέχη και ενεργοί πολίτες που αναδείχτηκαν, όχι μόνο μέσα από το κίνημα της αυτοδιοίκησης αλλά και τα κάθε είδους κινήματα πόλης και υπαίθρου, που είναι εις θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας για κοινωνική και πολιτική ανατροπή και στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται και εγγυάται ότι θα κάνει πράξη. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι καθαρά πολιτική.

Στη βάση των παραπάνω οι όποιες αποφάσεις ληφθούν, θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο και τόπο με απόλυτα διαφανή και δημοκρατικό τρόπο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close