ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

O ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας ζητά την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τομέας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας αναφορικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Αγρινίου ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Τονίζεται σε αυτή, πως στο Νοσοκομείο του Αγρινίου δεν πραγματοποιήθηκε πρόσληψη νέων ιατρών και παράλληλα ζητά την ενίσχυση του νοσοκομείου πριν να είναι πολύ αργά.

Η ανακοίνωση:

Νοσοκομείο Αναφοράς Covid-19 ή Νοσοκομείο (επ) αναφοράς στη διάλυση;

O κόσμος έμεινε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας για να μπορέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας να προετοιμαστεί και να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το επόμενο κύμα της πανδημίας.

Ο κόσμος έμεινε (σωστά) σπίτι, η αντιπολίτευση συμπεριφέρθηκε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ο χρόνος για την στήριξη του ΕΣΥ υπήρχε, δυστυχώς οι αναγκαίες υποδομές δεν δημιουργήθηκαν.

Ειδικά στο Νοσοκομείο του Αγρινίου δεν πραγματοποιήθηκε ΚΑΜΙΑ πρόσληψη νέων ιατρών, και πρέπει να πάμε αρκετά πίσω, με τις τελευταίες να γίνονται επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

 Αλήθεια, έχει το Νοσοκομείο του Αγρινίου τους απαραίτητους ιατρούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για να αντέξει το βάρος ενός νοσοκομείου Αναφοράς Covid-19;

 Αλήθεια, πόσοι ιατροί από τις ειδικότητες αιχμής (παθολόγοι, πνευμονολόγοι κλπ) έχουν στελεχώσει το Νοσοκομείο τον τελευταίο καρό;

 Αλήθεια, γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διορισμοί των Ιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου; Πως άραγε θα αντιμετωπιστεί η πίεση από πιθανά κρούσματα μέσα στο φθινόπωρο;

 Αλήθεια, πως γίνεται από τις 82 οργανικές θέσεις που προκηρύχθηκαν πριν ένα μήνα σε πανελλαδικό επίπεδο να μην αντιστοιχεί ΚΑΜΙΑ (!) στο Νοσοκομείο του Αγρινίου; Έτσι θα αντιμετωπίσει το νοσοκομείο «Αναφοράς» τους ασθενείς με Covid-19, πόσο μάλλον όταν φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα κρούσματα θα είναι πολλαπλάσια με πριν;

Σήμερα η κατάσταση είναι οριακά εκρηκτική. Το φθινόπωρο αναμένεται δύσκολο.

Το έργο ήδη παίζεται και έχει τίτλο «Η επιτυχία στην κυβέρνηση, η αποτυχία στους πολίτες!

Το κέρδος χρόνου από το πρώτο κύμα χάθηκε και τώρα γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η ανεπάρκειαμε μπαλώματα, χωρίς προσλήψεις, χωρίς σχέδιο και με αποφάσεις χωρίς περιεχόμενο ως Νοσοκομείο «Αναφοράς» Covid-19.

Χωρίς υποκριτικά χειροκροτήματα στους υγειονομικούς, ενίσχυση ΤΩΡΑ του Νοσοκομείου Αγρινίου πριν είναι πολύ αργά”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button