Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Ο Σπύρος Φλώρος με τον Γ. Παπαναστασίου: “Οι πράξεις μας να δώσουν ζωή στα όνειρά μας”

Την υποψηφιότητα του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, με τον Γιώργο Παπαναστασίου, ανακοίνωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Φλώρος.

Είναι από τους πλέον γνωστούς επιχειρηματίες στον ξενοδοχειακό τομέα στην Αιτωλοακαρνανία, με οικογενειακή παράδοση και μακρόχρονη πορεία.


Στο μήνυμα της υποψηφιότητας του τονίζει μεταξύ άλλων πως ήρθε η ώρα “οι πράξεις μας να δώσουν ζωή στα όνειρά μας” για ένα σύγχρονο,παραγωγικό και ανεπτυγμένο Αγρίνιο”.

Ο Σπύρος Φλώρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, όπου και ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές.

Μετά το πέρας των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε, αμέσως, την επαγγελματική του δραστηριότητα στον κλάδο του τουρισμού και των υπηρεσιών, στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, που ίδρυσε, το 1979, ο πατέρας του, Βασίλης Φλώρος.

Το 2003 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αγρίνιο όπου επέκτεινε την επιχειρηματική δραστηριότητα στους ίδιους τομείς, με την ίδρυση και λειτουργία μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της μεταποίησης και του εμπορίου.

Διετέλεσε γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας και αιρετό μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.
Ασχολείται ενεργά με τον τοπικό αθλητισμό μετέχοντας στο Δ.Σ. του Α.Ο. Αγρινίου.
Είναι παντρεμένος με την Ανθή Κορέτση και έχουν δυο παιδιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΦΛΩΡΟΥ

“Αγαπητοί Συμπολίτες, Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Ζώντας και εργαζόμενος στην Πόλη του Αγρινίου, με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου μας, κ.Γεωργίου Παπαναστασίου και αποδέχθηκα να συμμετάσχω στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος πριν πέντε χρόνια, για την αναγέννηση και ανασυγκρότηση του Δήμου Αγρινίου,καταθέτοντας με ειλικρίνεια μερικές σκέψεις μου.

Βρισκόμαστε μπροστά στις προκλήσεις των καιρών,όπου οι ενέργειες και οι δράσεις της Δημοτικής Αρχής θα σφραγίσουν το Παρόν και Μέλλον του Δήμου.

Το μεγάλο στοίχημα για όλους,είναι να αφήσουμε στην άκρη την μιζέρια,τους τεχνητούς διχασμούς και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και να αξιοποιήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στους Δήμους της Χώρας, από την Ελληνική Κυβέρνηση και από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αξιοποιηθούν και να μην πάνε χαμένες.

Όλοι μαζί,διαθέτουμε την εμπειρία ,την γνώση, την δύναμη και με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, χρησιμοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους,μπορούμε να μεταμορφώσουμε την πόλη του Αγρινίου σε μία πόλη πρότυπο δίνοντας έμφαση στην καινοτομία,στην εκπαίδευση,στην Ανάπτυξη, στον Αθλητισμό,στην ποιότητα Ζωής και κύρια στον Άνθρωπο,στην Αλληλεγγύη και στην κοινωνική συνοχή.

Πρόθεσή μου είναι,να υπηρετήσω τον Δήμο Αγρινίου με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Η απόφασή μου,είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να εγκλωβίζεται σε μικροκομματικές,και σε δήθεν ιδεολογικές και πολιτικές φιλοδοξίες.

Είναι σταθερή άποψή μου,ότι,οι πολλοί μπορούν μαζί να προσφέρουν πολλά,στην Κοινωνία και στην Πόλη.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, επιβεβαιώνουμε τον “υπερκομματικό χαρακτήρα του Συνδυασμού” κάτι που αποτελεί απαίτηση ολόκληρης της Κοινωνίας και αλλάζουμε την Πόλη μας προς το Καλύτερο.

Τώρα είναι η ώρα “οι πράξεις μας να δώσουν ζωή στα όνειρά μας” για ένα σύγχρονο,παραγωγικό και ανεπτυγμένο Αγρίνιο,το Αγρίνιο της αλληλεγγύης που πάνω από όλα θα στέκεται ο Άνθρωπος.

Πιστεύοντας σε όσα προανέφερα,και απευθυνόμενος σε κάθε δημότη της Πόλης επιθυμώ την υποστήριξή σας,για να προσφέρω,τοποθετώντας ένα λιθαράκι στην ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.”

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button