ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Κώστας Κουμπουλής νέος αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αγρινίου

Νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, εκλεγμένος στην Δ.Ε. Μακρυνείας, Κώστας Η. Κουμπουλής.

Η πρόταση του δημάρχου και του προέδρου της ΔΕΥΑ Αγρινίου έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.


Αναφέρει ο κ. Κουμπουλής σε ανάρτησή του:

«Ύστερα από πρόταση του Δημάρχου μας κου Γιώργος Παπαναστασίου προτάθηκα από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου Θύμιο Γρίβα για την θέση Αντιπροέδρου στην εν λόγω επιχείρηση, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Από αυτή την θέση θα δώσω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε το πολύτιμο αγαθό, το νερό, που η φύση μας δίνει απλόχερα να φτάνει απρόσκοπτα εν αφθονία και ποιότητα στα σπίτια μας.

Σε συνεργασία με τον δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίου, τον πρόεδρο της επιχείρησης Θύμιο Γρίβα, τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους θα συμβάλλω στην ολοκλήρωση εμβληματικών έργων όπως την αποπεράτωση του αγωγού μεταφοράς νερού από τον Αχελώο στο Αγρίνιο, την συνέχιση του αγωγού ύδρευσης της Μακρυνείας, της ολοκλήρωσης αποχέτευσης των παρατριχώνιων οικισμών και άλλες παρεμβάσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα στο Δήμο μας με τον δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίου τα οποία αποδίδουμε στους συνδημότες μας.

Κώστας Η. Κουμπουλής
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου
Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ Αγρινίου»

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button