ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

«Ο κίνδυνος είναι ακόμα εδώ» – Νέο κυβερνητικό σποτ και μήνυμα Μητσοτάκη

«Αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού – Προστατεύουμε την κοινωνία – Μένουμε Ασφαλείς» είναι η κεντρική ιδέα του νέου σποτ της καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Μένουμε Ασφαλείς», για την ανάγκη τήρησης των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης, υγιεινής και χρήσης μάσκας, στο πλαίσιο ανάσχεσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζει ότι ο κίνδυνος είναι ακόμα εδώ και κανείς δεν πρέπει να ξεχαστεί ούτε το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει, ειδικά τώρα που η Ελλάδα ανοίγει σταδιακά σε επισκέπτες, πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

«Όλοι μαζί αντιμετωπίσαμε με επιτυχία το πρώτο κύμα του Covid-19, αλλά ο κίνδυνος δεν έφυγε και δεν πρέπει να ξεχαστούμε τώρα που είναι καλοκαίρι» αναφέρει ο πρωθυπουργός σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κορωνοϊό.

«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς όλο αυτό το διάστημα, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και τώρα που ανοίγουμε σταδιακά την Ελλάδα σε επισκέπτες» αναφέρει επίσης ο πρωθυπουργός ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με ένα νέο βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button