Αυτοδιοίκηση

O Κατσούλης στο Συμβούλιο της Ένωσης Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο Πλόνσκ της Πολωνίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στα πλαίσια της Συνεδρίασης του Συμβουλίου των Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης. Παρόντες ήταν δήμαρχοι και εκπρόσωποι από το Μπράιτον της Αγγλίας, το Βολγκογκράντ  της Ρωσίας, το Νιου Χέβεν από  τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κρουσεβατς της Σερβία, το Σλοβενγκρατς της Σλοβενίας, το Σεράγεβο της Βοσνίας, τη Μόρφου της Κύπρο, το Αμπιτζάν της Ακτή Ελεφαντοστού καθώς και ο μόνιμος πρέσβης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Silvestre Rowe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης,  παρουσίασε το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι από τις 6 έως 11 Οκτωβρίου 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέλευση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, λογω των 25 χρονών από την ίδρυση της Ένωσης και για αυτό η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε φορά.

po-katsoulis-polonia3Στην παρέμβαση του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ζήτησε την υποστήριξη της Ένωσης Πόλεων Αγγελιοφόρων της Ειρήνης, στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει ο δήμος για την ένταξη της περιοχής στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομίας της Ουνέσκο, ενώ είχε επιμέρους συναντήσεις και συνεργασίες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button