Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ο Γιώργος Βαρεμένος με όσους εργάζονταν το Πάσχα

Όσους εργάζονταν την ημέρα του Πάσχα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου επέλεξε να επισκεφθεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος. Σε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του βουλευτή αναφέρονται τα εξής:

«Αρχής γενομένης από το Νοσοκομείο Αγρινίου και την Δημόσια Υγεία, η οποία περνάει την δική της περίοδο των Παθών και προσμένει σε μία αναστάσιμη διαδικασία, κυρίως μέσα από την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς τα προβλήματα κατοίκων της περιοχής δεν σταματούν ούτε την ημέρα του Πάσχα και οι υγειονομικοί ήταν εκεί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Πολλώ δε μάλλον που, τις ημέρες αυτές, κάποια αναστάσιμα έθιμα παίρνουν ενίοτε δυσάρεστη τροπή με τραυματισμούς και εγκαύματα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής ήταν στην βάρδια τους, συνδυάζοντας το κοινωνικώς ωφέλιμο με το τερπνόν του σουβλίσματος του αρνιού στον χώρο της υπηρεσίας.

Τέλος, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομίας ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και άλλα στελέχη ήταν εκεί για να επιληφθούν εκτάκτων καταστάσεων που προκύπτουν το Πάσχα, καθώς και το αλκοόλ ρέει άφθονο.

Και του χρόνου να’ μαστε καλά!»

varemenos (1)

varemenos (3)

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button