Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Ο Φώτης Σκληρός με τον Νεκτάριο Φαρμάκη: “Δηλώνω ξανά παρών”

Ο Φυσικός, διευθυντής του Γυμνασίου Νεοχωρίου και ιδιαίτερα γνωστός για την ενασχόληση του με τα κοινά Φώτης Σκληρός, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο έμπειρος συνδικαλιστής και αυτοδιοικητικός, στο μήνυμα του επισημαίνει πως “η απερχόμενη Περιφερειακή διοίκηση εξαντλήθηκε και εξάντλησε”, και τονίζει πως ήρθε η ώρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας “να αλλάξει σελίδα.”

Μια αλλαγή σελίδας, που πρέπει να είναι καθολική , τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, σύμφωνα με τον κ. Σκληρό, που καλεί τους πολίτες να πάρουν  το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Φώτη Σκληρού:

“Δηλώνω ξανά παρών για την εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλευρό του Αιτωλοακαρνάνα, νέου, άφθαρτου και με μεγάλη εμπειρία στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμη φορά την καθεμιά σας και τον καθένα σας ξεχωριστά για την διαχρονική εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας.

Η Αιτωλοακαρνανία, ο τόπος που ζούμε, είναι ένας τόπος ευλογημένος και αναμφίβολα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον γιατί διαθέτει τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές, ικανότατο ανθρώπινο δυναμικό, μοναδική ιστορική διαδρομή με ιδιαίτερα πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία, φυσικό κάλλος και βρίσκεται σε κομβική γεωγραφική θέση.

Η απερχόμενη Περιφερειακή διοίκηση εξαντλήθηκε και εξάντλησε.

Έφερε την Αιτωλοακαρνανία στις τελευταίες θέσεις στις υποδομές, στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον, στην απασχόληση, στην καινοτομία, στις εξαγωγές, στην ανάπτυξη.

Εκπροσωπεί παλαιοκομματικές και παρωχημένες πρακτικές τόσο στην μακροχρόνια, αναποτελεσματική άσκηση εξουσίας όσο και στην ευκαιριακού τύπου στήριξη και ταύτιση με την επίσης απερχόμενη κυβέρνηση των ψεμάτων, της καταστροφικής πολιτικής και της υποτέλειας.

Ήρθε η ώρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αλλάξει σελίδα. Ήρθε η ώρα η Αιτωλοακαρνανία να δυναμώσει και να δώσει ένα βροντερό παρόν σε αυτή την αλλαγή.

Η αλλαγή πρέπει να είναι καθολική τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Η επιλογή αυτή δεν είναι κομματική, είναι εθνικής σημασίας και αφορά όλους μας.

Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από την καθοδική πορεία στο σπιράλ της οικονομικής, κοινωνικής και πνευματικής κρίσης, της φτώχειας, της αναξιοκρατίας, της ανεργίας, της μαζικής μετανάστευσης των νέων, της πληθυσμιακής αλλοίωσης και υποβάθμισης.

Οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αυξάνονται συνεχώς. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε επίπεδο Περιφέρειας είναι πολύ σημαντικές και καθοριστικές για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά.

Σας καλώ όλους μαζί να κάνουμε μια επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στην Αιτωλοακαρνανία, διότι όσο υπάρχουν άνθρωποι με ιδέες, αξίες και φιλόδοξα όνειρα, θα υπάρχει πάντα όχι απλώς η πιθανότητα, αλλά η δυνατότητα αυτά να γίνουν αληθινά!

Σας καλώ να βάλουμε μαζί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Αιτωλοακαρνανία σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου, ευημερίας και να πάρουμε την θέση που πραγματικά αξίζουμε ως ισότιμοι πολίτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση των ίσων ευκαιριών και δυνατοτήτων!

Σας καλώ για μια ακόμη φορά να δώσουμε όλοι μαζί το αγωνιστικό Παρόν!

Σας καλώ να πάρουμε το μέλλον του τόπου μας στα χέρια μας!

Σας καλώ να τα αλλάξουμε «Όλα από την αρχή»!”

Με Εκτίμηση
Φώτης Σκληρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button