Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

O ετήσιος χορός του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

Σε γνωστό κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου την περασμένη Παρασκευή.

«Η προσέλευση των συναδέλφων μετά από σχεδόν 3 χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν ανέλπιστα ικανοποιητική», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.


Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023 στο κτήμα Amaro.

Η προσέλευση των συναδέλφων μετά από σχεδόν 3 χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν ανέλπιστα ικανοποιητική.

Στο χορό παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος, κ. Σαλμάς Μάριος και κ. Λιβανός Σπήλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Δημητρογιάννης Λάμπρος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου κ. Φωτάκης Βασίλειος και κ. Ζώης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαθανάσης Αθανάσιος, η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ κα Κατσαρή Κωνσταντίνα και ο Προέδρος του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών κ. Ανδριόπουλος Ιωάννης. Επίσης παρευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κα Μαστοράκου Άννα, o Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν με την παρουσία τους τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου».

iatrikos (4)

iatrikos (2)

iatrikos (1)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button