Δυτική Ελλάδα

Ο δήμος Καρπενησίου τιμώμενη περιοχή στο "Επιχειρηματικό Xωριό"

epi-epixeirimatikotitaΟ δήμος Καρπενησίου θα είναι η τιμώμενη περιοχή της εκδήλωσης “Επιχειρηματικό Χωριό”   που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Απριλίου στο δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. 

Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και με πολλές συμμετοχές κάτι που δείχνει ότι το Αγρίνιο εκείνο το τριήμερο θα βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Σημαντικοί ομιλητές από τον πανεπιστημιακό -επιχειρηματικό χώρο αλλά και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών θα αναλύσουν τις απόψεις τους σε μια σειρά ζητημάτων ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση με περισσότερους από 30 συμμετέχοντες.

Σημαντική είναι η εναρκτήρια συνεδρία με την παρουσία των κ. κ. Χρήστου Βασιλάκου τ. Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας,  του κ. Βασιλακόπουλου, αρχισυντάκτη της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ενώ στο μέχρι τώρα πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι συνεδρίες της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με θέμα :  “Ο εθελοντισμός στην αντιπυρική περίοδο” , η ανάλυση από καταξιωμένα στελέχη του ν. Κατσέλη  για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η εκδήλωση με θέμα “Ο ρόλος των κοινωνικών παντοπωλείων στις τοπικές κοινωνίες κλπ.

Το “Eπιχειρηματικό Χωριό”  είναι πια γεγονός για την περιοχή και θα δώσει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς για εξωστρέφεια και επαφή με τους επισκέπτες της εκδήλωσης.    

Tις εκδηλώσεις υποστηρίζει επικοινωνιακά το agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button